Coroana Dentara – Pret si Oferte

Programează o vizită în cabinetul nostru și scapă de problemele dentare care îți pot afecta încrederea de sine!

Dinții foarte deteriorați sau cei lipsă sunt o problemă frecventă printre pacienți de toate vârstele. Dincolo de disconfortul funcțional și estetic pe care îl generează, pe termen lung pot pune în pericol sănătatea întregii cavități orale, crescând riscul de retracție gingivală, resorbție osoasă sau boală parodontală. În cadrul clinicii Implant Studio îți venim în ajutor cu diferite soluții de protetică dentară prin care să îți poți restaura complet dentiția, într-un timp scurt și cu costuri minime.

Programează acum o consultație la Implant Sudio pentru a stabili un plan de tratament adaptat nevoilor tale!

caz fast and fixed

Cât costă o coroană dentară și care sunt variantele disponibile?

Prețul pentru o coroană dentară diferă de la caz la caz, în funcție de patologie, de materialul din care este realizată, dar și de modalitatea de montare. La Implant Studio îți punem la dispoziție patru variante de coronare dintre care să alegi pentru a restaura dinții afectați:

  • coroane și lucrări protetice din zirconiu;
  • fațete și coroane integral ceramice;
  • coroane zirconiu pe implant;
  • coroane compozit.

Totuși, pentru un calcul de preț concret și adaptat tratamentului protetic pe care trebuie să îl urmezi, este nevoie să te prezinți la cabinet și să stabilești împreună toate detaliile și etapele de lucru.

Before After lucrare zirconiu 384 beforelucrare zirconiu 384 after

Lista de prețuri coroane dentare

Pentru ca reușita tratamentului să fie garantată, utilizăm doar materiale de calitate superioară, precum Zirconiu premium, ceramică Emax și BioHPP Bredent, alături de soluții moderne de montare și confecționare printr-un protocol 100% digital. Descoperă prețul per dinte pentru fiecare variantă în parte și alege-o pe cea potrivită pentru tine:

Coroane Ceramică – Preț și Oferte

veneers-metal-free-1

Prețul pentru o coroană dentară ceramică pornește de la 1.600 lei per dinte. Aceasta este fabricată din ceramică de înaltă calitate și prezintă o rezistență foarte bunp în timp, pe lângă estetica perfectă. Există varianta de plată în 12 rate fără dobândă astfel încât să poți achita lunar doar 133 lei.

Coroane Zirconiu – Preț și Oferte

coroana zirconiu metal free nbg

Coroanele din zirconiu sunt una dintre cele mai accesibile opțiuni de protetică dentară disponibile la ora actuală, cu rezistență foarte bună în timp și fără a avea metal care poate afecta estetica. Prețul unei coroane de zirconiu One Smile este de 1.050 lei, iar cu opțiune de plată în 12 rate vei putea achita lunar doar 87 lei per dinte.

Coroane Compozit – Preț și Oferte

coroana dentara

Varianta din compozit este ideală pentru situațiile urgente când bugetul te poate determina să amâni procedurile dentare. In anumite situații, coroana de compozit poate chiar să fie indicată pentru tratamentul pe termen lung al dinților. Cu doar 800 de lei ai restaurat complet dintele afectat, eliminând durerea sau orice alt tip de disconfort.

Coroane Provizorii – Preț și Oferte

Pentru că în procesul de montare al lucrărilor dentare este necesară o perioadă de testare și de refacere a țesutului, uneori vei avea nevoie și de o coroană provizorie. Aceasta imită întocmai varianta finală, funcțional și estetic, pentru a stabili dacă ești mulțumit cu rezultatul final. Prețul unei coroane provizorii acrilice este de doar 230 de lei.

Coroană PMMA Multistrat (estetică și rezistență crescută)

300 lei

Coroana provizorie imediată (realizată în cabinet)

50 lei / dinte

Ablație / îndepărtare lucrare veche

100 lei / dinte

Cimentare lucrare realizată în altă clinică

100 lei / dinte

Te bucuri de super-oferte de preț la coroanele dentare!

Tratamentele dentare complexe sunt esențiale în cazul în care te confrunți cu dinți lipsă sau foarte deteriorați. Dacă ai întârziat realizarea acestora din cauza costurilor ridicate, la Implant Studio te ajutăm să îți rezolvi toate problemele la prețuri foarte accesibile. 

Facem eforturi constante pentru a seta praguri cât mai mici pentru fiecare tip de coroană dentară disponibilă. Totodată, opțiunea de plată în rate te poate ajuta să beneficiezi de toate tipurile de tratament de care ai nevoie chiar și în cazul în care apar situații neprevăzute. Prin programul STAR BT de la Banca Transilvania, poți beneficia de tratamente cu plata în 12 rate fixe egale, fără dobândă.

Același program de ajută să deblochezi reduceri semnificative pentru următoarele proceduri pe care le vei realiza în cabinet. La fiecare plată integrală efectuată primești puncte STAR în valoare de 3% pe care le poți folosi la viitoarea vizită. 

Fă acum o programare la Implant Studio!

Problemele financiare nu trebuie să reprezinte un impediment în rezolvarea afecțiunilor stomatologice. Durerea și aspectul neplăcut al danturii tale pot fi eliminate complet din viața ta prin doar câteva vizite la Clinica Implant Studio. Tot ce trebuie să faci pentru o programare este să completezi formularul online sau să apelezi numărul de telefon afișat, iar un membru al echipei noastre îți va prelua solicitarea în cel mai scurt timp. Profesionalismul, promptitudinea și prețurile avantajoase te vor convinge că ai făcut alegerea ideală pentru sănătatea ta orală!

Implant Studio Logo

Întrebări frecvente despre prețul coroanelor dentare

Există foarte multe elemente care intră în componența unei coroane dentare și care îi influențează prețul final, de la materialul din care este realizată și până la modalitatea de montare. De aceea, vei observa, de exemplu, că o coroană din compozit este mult mai ieftină decât una integral ceramică pe implant.

La Implant Studio ne dorim să îți oferim soluții de protezare cât mai accesibile. Pe lângă prețurile foarte avantajoase și opțiunea de plată în rate cu cardul BT, se pot aplica reduceri de preț în cazul lucrărilor care vizează mai mulți dinți.

Da, la Implant Studio punem accent pe confortul tău, chiar și din punct de vedere financiar. Cu cât lucrarea este mai complexă, cu atât mai mult vei putea beneficia de reduceri de preț pentru fiecare element inclus.

Către WhatsApp
1
Suntem aici dacă ai nevoie de ajutor!
Implant Studio
Bună ziua!
Bine aţi venit la Implant Studio!
Spuneți-ne cu ce vă putem ajuta și noi vă raspundem în cel mai scurt timp