Consultație Stomatologică

Consultație Stomatologica camera intraorala

Ce presupune o consultaţie stomatologică?

Consultaţia stomatologică este primul pas spre rezolvarea afecţiunilor danturii dumneavoastră, indiferent de cauză sau gradul de afectare. Prima vizită este de o importanță majoră, deoarece în această primă ședință veți avea ocazia de a vă cunoaște cu echipa noastră prietenoasă și de a pune bazele unei relații bazată pe încredere.

În cadrul clinicii Implant Studio aveți posibilitatea realizării unei consultații de stomatologie generală sau de specialitate, în cadrul căreia vi se va pune un diagnostic precis şi vă vor fi prezentate opțiunile de tratament cu etapele acestora, durata tratamentului și costurile aferente.

Consultație stomatologie generală

150 lei

Consultație chirurgie standard

200 lei

Consultație chirurgie premium

500 lei

Consultație ortodonție

150 lei

Consultație stomatologie generală

În cadrul consultației de stomatologie generală, primul pas este anamneza, în cadrul căruia medicul va analiza toate informațiile referitoare la starea de sănătate a pacientului (starea generală de sănătate, istoric medical, tratemente medicamentoase, afecțiuni de care au suferit rudele apropiate etc.). 

Din procedură face parte de obicei și analiza unei radiografii panoramice, care oferă o imagine de ansamblu a întregii cavități orale. Dacă este necesar, medicul va recomanda și realizarea unor alte radiografii pentru a putea identifica exact cauza problemei.

Examenul clinic completează informațiile obținute anterior din anamneză și radiografie prin examinarea directă de către medic a cavității orale cu identificarea leziunilor carioase, afectarea gingiei și a osului, mobilitatea dinților, existența unor tumefieri sau abcese.

Având toate aceste informații, medicul poate pune un diagnostic corect și în funcție de dorințele pacientului, va realiza un plan de tratament cu toate informațiile referitoare   și va pune diagnosticul afecțiunilor dentare și parodontale, cu identificarea leziunilor carioase, afectării osului și gingiei.

În urma consultației, pacietului îi va fi prezentat un plan de tratament pentru remedierea problemelor, cu toate informațiile referitoare la etapele, durata și costurile tratamentului.

Pacienții sunt rugați ca la momentul consultației să prezinte un act de identitate pentru confirmarea datelor.

Plan tratament stomatologie chirurgie

Consultație chirurgie standard

Realizată de un medic specialist în chirurgie orală, aceasta include examinarea clinica și stabilirea patologiei chirurgicale, stabilirea unui plan de tratament și prezentarea acestuia pacientului.

Consultație chirurgie Premium

Realizată de un medic specialist în chirurgie orală, aceasta se pretează cazurilor chirurgicale cu un grad ridicat de complexitate, unde pot fi necesare uneori investigații suplimentare, include analiza și planificarea realizată pe un Computer-Tomograf, stabilirea uneia sau a mai multor opțiuni de tratament, și multiple ședințe pentru a discuta planul de tratament.

Consultație ortodonție

Realizată de către medicul specialist ortodont, consultația este necesară pentru a identifica probleme și anomalii ce se pot trata prin intermediul aparatelor ortodontice. Include diagnosticul afecțiunii și realizarea unui plan de tratament.

Către WhatsApp
1
Suntem aici dacă ai nevoie de ajutor!
Implant Studio
Bună ziua!
Bine aţi venit la Implant Studio!
Spuneți-ne cu ce vă putem ajuta și noi vă raspundem în cel mai scurt timp