Coroană Ceramică EMAX

Programează o vizită în cabinetul nostru și află cum poți beneficia de un zâmbet natural cu ajutorul coroanelor integral ceramice!

Zâmbetul perfect nu mai este doar un vis greu de atins și asta datorită faptului că tehnologia a evoluat considerabil propunând astăzi soluții inovative de tratament. Fie că te confrunți cu lipsa unuia sau mai multor dinți, vrei să schimbi forma danturii tale sau îți dorești o nuanță mai deschisă, te ajutăm să le obții cu ajutorul unor coroane ceramice EMAX.

Before After Coroana integral ceramica emax after

Ce este o coroană ceramică EMAX?

Coroană ceramică EMAX reprezintă cea mai estetică soluție de restaurare a danturii, fiind fabricată dintr-un tip de ceramică de înaltă calitate, care imită perfect aspectul dinților naturali.

Este opțiunea ideală pentru tine dacă îți dorești:

  un zâmbet perfect, rapid și fără durere;

  să îți recapeți încrederea de a zâmbi;

  să înlocuiești dinți afectați sau să reconstruiești dinți care lipsesc.

caz fast and fixed

Când se recomandă o coroană ceramică EMAX?

Coroanele integral ceramice sunt soluția ideală pentru tine atunci când factorul estetic este în prim plan. Acestea te ajută să obții un zâmbet corect și armonios, care arată natural și rezistă ani la rând, fără probleme.

Datorită faptului că imită perfect dinții naturali, ca formă, nuanță sau chiar transluciditate a smalțului, coroanele ceramice EMAX sunt perfecte pentru înlocuirea dinților frontali.

De asemenea, în cazul în care te confrunți cu dinți lipsă, poți opta cu încredere pentru astfel de coroane, acestea fiind potrivite și pentru restaurarea unor segmente mari de dantură sau punți de până la maximum trei dinți, pentru a reda funcționalitatea.

Before After protetica pe implant si dinti before

Avantajele coroanei ceramice EMAX

Spre deosebire de coroanele dentare din metal, cele ceramice aduc nenumărate avantaje, de la un aspect perfect, la durabilitate și rezistență:

Estetică deosebită

veneers-metal-free-1

Aspectul foarte natural și plăcut este motivul principal care te va convinge să alegi această soluție protetică. Cu o singură coroană poți restaura chiar și doar un dinte frontal, fără să poată fi sesizată vreo diferență între acesta și cei naturali. Totodată, înlocuirea dinților lipsă cu astfel de coroane îți oferă posibilitatea să te bucuri din nou de un zâmbet perfect, natural și adaptat fizionomiei tale.

Rezistență și durabilitate

coroana integral ceramica

Ceramica folosită în cazul coroanelor este una de înaltă calitate, motiv pentru care aspectul impecabil se poate păstra mulți ani, atât timp cât lucrările sunt întreținute corect. Sistemul EMAX presupune realizarea unei coroane dintr-un bloc monolitic de ceramica presată, motiv pentru care lucrarea iși păstrează duritatea și rezistența in timp.

Biocompatibilitate ridicată

coroana dentara

Organismul uman acceptă foarte bine lucrările realizate din ceramică pentru că acestea nu conțin materiale care să provoace iritații sau reacții adverse. În doar câteva ore de la poziționarea coroanei, aceasta se va adapta ca un dinte natural, fără să simți vreun disconfort sau durere.

Procesul de realizare a unei coroane integral ceramice

Implant Studio vine în ajutorul tău cu un proces foarte rapid de protezare în așa fel încât să recapeți cât mai repede bucuria de a zâmbi. Totul începe cu pregătirea dintelui natural și preluarea amprentelor pentru o potrivire la nivel microscopic a coroanei. Această etapă durează doar câteva secunde datorită scannerului intraoral de ultimă generație pe care îl utilizăm, ce se dovedește a fi mult mai rapid, eficient și precis decât mulajele clasice din plastilină. 

Coroana se realizează în laboratoare specializate, unde tehnicienii noștri experimentați analizează modelul tridimensional al dintelui și îl creează pe cel nou. Un bloc de ceramică va fi frezat după indicațiile instrucțiunilor sistemului CAD/CAM, asigurând precizie maximă.

Acesta urmează să fie montat pe pivotul creat cu ajutorul unui adeziv special, care se întărește la lampă și care garantează rezistență și longevitate, într-un timp foarte scurt, fără disconfort.

tehnologia cad cam dinti frezati

Care este durata de viață a unei coroane ceramice EMAX?

Felul în care se păstrează dinții din ceramică depinde foarte mult de modalitatea de întreținere. O coroană realizată și menținută corespunzător poate dura chiar si peste 15 ani. Noi îți garantăm o lucrare eficientă, realizată din materiale de înaltă calitate, iar pentru a rezista cât mai mult timp va trebui să asiguri o igienă orală zilnică, care presupune periajul zilnic de două ori. De asemenea, se recomandă evitarea pastelor de dinți foarte abrazive și efectuarea controalelor de rutină la fiecare șase luni.

Ce preț are o coroană ceramică EMAX?

Costul unei lucrări protetice din ceramică Emax se calculează personalizat pentru fiecare caz în parte, la momentul stabilirii planului de tratament. Prețul pentru o Coroană integral ceramică la Implant Studio este de 1.600 de lei.

Pentru mai multe detalii, te rugăm să consulți lista de prețuri pentru coroane de ceramică:

scanare intraorala digitala

De ce să alegi Implant Studio pentru coroane integral ceramice?

Pentru un rezultat satisfăcător și o colaborare eficientă este foarte important să alegi cu grijă cabinetul stomatologic. La Implant Studio te așteptăm într-un ambient plăcut, unde fobia de dentist va fi învinsă imediat. Cunoștințele elaborate în materie de protetică dentară ale echipei de specialiști se întâlnesc cu tehnologia de ultimă generație, promițând rezultate excelente. Utilizăm doar materiale de înaltă calitate în realizarea coroanelor dentare EMAX, lucru care se va reflecta în aspectul și durabilitate lucrărilor tale.

Și din punct de vedere financiar îți venim în ajutor cu soluții adaptate pentru a-ți fi cât mai ușor să faci acest pas pentru sănătatea ta orală. Posibilitatea de plată în rate este doar una dintre opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a materializa orice plan de tratament fără să fie nevoie să faci eforturi în acest sens.

Programează-te acum la Implant Studio pentru coroana ta ceramică EMAX!

Dacă îți dorești să faci o schimbare cât mai rapidă în ceea ce privește aspectul și funcționalitatea danturii tale, te așteptăm pentru a contura împreună un plan de tratament adaptat nevoilor tale. Completează formularul și noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili o programare.

Implant Studio Logo

Întrebări frecvente despre coroane ceramice EMAX

Dinții din ceramică îi imită perfect pe cei naturali atât la aspect, cât și în ceea ce privește modul în care se simt. Asta înseamnă că toate coroanele ceramice EMAX sunt foarte confortabile, ușor de purtat, fără să provoace durere sau disconfort.

Tehnologia din spatele coroanelor dentare din ceramică fac posibilă exploatarea acestora ca pe proprii dinți, fără limite sau restricții alimentare. Sunt foarte rezistente, permițându-ți să mănânci orice, însă este important să fii precaut pentru a le spori durata de viață.

Coroanele dentare EMAX se pot menține în stare perfectă chiar și până la peste 15 ani de la montare, atât timp cât sunt întreținute corespunzător, conform recomandărilor comunicate de medic în cabinet. Asigură o igienă orală optimă: spală-te pe dinți de două ori pe zi, evită pastele de dinți abrazive și prezintă-te la controale periodice de rutină, măcar o dată la șase luni.

Coroanele integral ceramice nu sunt recomandate pe dinții cu colorații foarte puternice sau pe cei cu pivoți metalici, deoarece pivotul poate să ii dea un aspect inestetic coroanei. Soluția pentru astfel de dinți o poate reprezenta înlocuirea pivotului metalic cu unul estetic din fibră de sticlă.

Către WhatsApp
1
Suntem aici dacă ai nevoie de ajutor!
Implant Studio
Bună ziua!
Bine aţi venit la Implant Studio!
Spuneți-ne cu ce vă putem ajuta și noi vă raspundem în cel mai scurt timp