Fast and Fixed

Fast and Fixed – soluția pentru un zâmbet perfect în doar o zi!

echipa-implant-studio

Ce este Fast and Fixed?

Fast and Fixed este o metodă revoluționară în implantologie dentară dezvoltată de Bredent, care permite pacienților să primească dinti ficsi într-o singură zi, combinând tehnologiile „All on 4” și „All on 6” dar cu o eficienţă ridicată. Astfel că printr-o singură intervenție chirurgicală, pacientul scapă de infecțiile dentare și pleacă cu un zâmbet complet nou care îl întinerește și îi îmbunătățește aspectul facial.

Ce este Fast and Fixed?

Fast and Fixed este o metodă revoluționară în implantologie dentară dezvoltată de Bredent, care permite pacienților să primească dinti ficsi într-o singură zi, combinând tehnologiile „All on 4” și „All on 6” dar cu o eficienţă ridicată. Astfel că printr-o singură intervenție chirurgicală, pacientul scapă de infecțiile dentare și pleacă cu un zâmbet complet nou care îl întinerește și îi îmbunătățește aspectul facial.

dantură fixă 24 ore

Avantajele sistemului Fast & Fixed

Fast And Fixed este soluția ideală pentru cei care își doresc un zâmbet perfect în cât mai scurt timp, dar cu rezultate de durată, fără durere sau complicații. Iată principalele sale avantaje:

Când se recomandă Fast and Fixed?

Fast and Fixed este o soluție ideală pentru pacienții care și-au pierdut complet dinții de pe una sau ambele arcade. Poți opta pentru această opțiune dacă te afli în această situație și îți dorești:

Un zâmbet larg, frumos și sănătos pentru o viaţă socială normală

Să mănânci corect, fără durere sau disconfort

Să scapi complet de placa dentară şi toate neplăcerile ce o însoţesc

Să beneficiezi de o soluție de restaurare dentară avantajoasă financiar

Să minimizezi probleme dentare viitoare

Before After fast and fixed after
Before After fast and fixedfast and fixed
Before After fast and fixedfast and fixed
Before After fast and fixed beforefast and fixed after
sky Fast and fixed dinti ficsi intr-o zi

De ce să alegi sistemul Bredent SKY Fast and Fixed?

Tratamentul revoluționar Fast & Fixed a fost creat de către compania germană Bredent, cu o experiență de 45 de ani în conceperea și realizarea de produse și materiale pentru stomatologie.

Garanția durabilității și a aspectul ideal sunt principalele argumente pentru care ar trebui să te orientezi către această soluție de restaurare a danturii. Implanturile Bredent Sky sunt certificate de către CleanImplant Foundation și demonstrează o durabilitate de peste 10 ani de la montare. 

Timpul de tratament este redus considerabil datorită sistemului german dezvoltat de-a lungul a peste 15 ani de studii. Într-o singură zi te bucuri de zâmbet perfect estetic și funcțional, fără disconfort, chiar și în cazuri dificile unde există deficit osos sau probleme gingivale.

Lucrările protetice respectă protocoale și reglementări stricte de producție, fiind realizate din materiale durabile și estetice, fără metal, cum sunt zirconiul și BioHPP.

implant dentar chirurgie orala implant studio

„Pentru mine Fast & Fixed reprezintă apogeul tratamentelor pe care le pot oferi în calitate de chirurg. Nu cred că există moment mai plăcut decât atunci când reuşim ca într-o singură vizită să îi redăm pacientului viaţa normală din punct de vedere funcţional şi social, print-un tratament stabil în timp.”

5405
Implanturi dentare inserate
730
Arcade reabilitate complet prin implant dentar (Fast & Fixed)
implant dentar chirurgie orala implant studio

„Pentru mine Fast & Fixed reprezintă apogeul tratamentelor pe care le pot oferi în calitate de chirurg. Nu cred că există moment mai plăcut decât atunci când reuşim ca într-o singură vizită să îi redăm pacientului viaţa normală din punct de vedere funcţional şi social, printr-un tratament stabil în timp.”

5405
Implanturi dentare inserate
730
Arcade reabilitate complet prin implant dentar (Fast & Fixed)

Cum funcționează tehnologiile All on 4 și All on 6?

Principiul care stă la baza acestui sistem este faptul că toată dantura poate fi montată pe patru, respectiv șase stâlpi de susținere, în loc de a insera bonturi și implanturi pentru fiecare dinte lipsă în parte, fără ca rezistența sau stabilitatea să fie afectate. Astfel reuşim să obţinem o dantură completă pe implanturi printr-o procedură mai rapidă, mai eficientă financiar şi cu o recuperare mai uşoară pentru pacient.

sky fastfixed

Premium Solution

All ON 4 Bredent

3599 Euro

All ON 6 Bredent

4799 Euro
straumann-pro-arch

Luxury Solution

All ON 4 Straumann

4950 Euro

All ON 6 straumann

5950 Euro
Fast and Fixed Bredent

Etapele procesului Fast and Fixed

Montarea unei lucrări de tip Fast and Fixed este similară cu inserarea oricărui tip de implant, fiind necesare aceleași etape premergătoare dar care, în acest caz, se efectuează toate în aceeași zi.

Pentru început este necesară o evaluare detaliată a sănătății dentare pentru a putea stabili un plan de tratament adaptat nevoilor pacientului. În acest punct se stabilește dacă se optează pe sistemul All on 4 sau dacă este nevoie de șase bonturi pentru susținere.

În cazul în care există rămășițe ale unor dinți afectați, acestea trebuie extrase iar țesuturile infectate vor fi îndepărtate pentru a face loc lucrării.

Sunt rare cazurile în care este nevoie de adiție osoasă pentru sistemele Fast and Fixed Bredent, însă dacă este cazul, această procedură se va realiza în aceeași zi în care se montează implanturile, fără să fie nevoie de prelungirea tratamentului.

Pentru ca reușita tratamentului să fie garantată, după inserarea implanturilor se vor monta bonturile definitive iar pe acestea se va înșuruba lucrarea provizorie de lungă durată. Montarea lucrării se poate face și în aceeași zi cu inserarea implanturilor în cazul intervențiilor realizate cu planificare digitală integrală a cazului, sau în cel mult 24 de ore.

Avantajele pentru pacienții cu pierderi dentare masive / totale

Aceste soluții de reabilitare a danturii sunt ideale pentru pacienții care au pierdut foarte mulți dinți și pentru care purtarea de plăci mobile este inconfortabilă. În doar câteva ore aceștia se pot bucura de o dantură perfectă, atractivă și funcțională, care imită dinții naturali din toate punctele de vedere, ajutând la restabilirea sănătății orale și generale a organismului. De asemenea, reluarea vieţii sociale este posibilă imediat după intervenţia chirurgicală şi montarea noii danturi.

Fast and Fixed vs metodele tradiționale

Rezistența și durabilitatea sunt principalele caracteristici care fac implanturile dentare în sistem Fast and Fixed să fie o soluție mult superioară tuturor celorlalte metode protetice existente. Dinții reabilitați astfel funcționează exact ca cei naturali, fără să se miște sau să creeze disconfort în momentul în care mănânci. Totodată, sunt o variantă foarte estetică, reușind să redea frumusețea unui zâmbet natural ideal. 

Implant Studio planificare digitala implant dentar

Recuperarea și îngrijirea după procedura Fast and Fixed

Pentru ca reușita tratamentului să fie garantată, este important să ții cont cu strictețe de recomandările medicului, atât în primele zile după intervenție, dar și pe termen lung, pentru ca lucrarea să își mențină beneficiile pentru cât mai mult timp.

Chirugie orala implant dentar

Instrucțiuni post-operatorii

Primele trei zile de la montare pot aduce o ușoară senzație de disconfort pe care însă o poți ține sub control cu antiinflamatoarele și antibioticele pe care trebuie să le administrezi. Totodată, încearcă să consumi doar alimente moi, călduțe, care să nu pună presiune pe implanturi. Asigură o igienă corespunzătoare și evită alcoolul, fumatul și alimentele cu risc inflamator măcar în prima săptămână.

Durata și calitatea implanturilor Fast and Fixed

O lucrare Sky Fast and Fixed poate arăta și funcționa impecabil chiar și la 20 de ani după montare, atât timp cât este îngrijită corespunzător. Urmează o igienă dentară strictă, exact ca în cazul dinților naturali și vino la consult de două ori pe an pentru a verifica starea implanturilor.

Sistemele premium de implanturi folosite în clinica noastră garantează o rezistenţă mult mai mare în timp a lucrărilor faţă de cele realizate pe implanturi ale unor firme apărute de puţin timp pe piaţă, dar care se află la o aşa-zisă „promoţie”.

Implant Studio este locul unde visul unui zâmbet perfect poate deveni realitate, fără ca latura financiară să reprezinte o problemă. Pentru toate cele patru soluții de Fast and Fixed există oferte de preț foarte avantajoase, dar și posibilitatea de achitare a tratamentului în 12 rate fixe, în așa fel încât să nu mai amâni vizita la stomatolog.

Pentru că o imagine spune mai mult decât 1000 de cuvinte, iar un feedback sincer este neprețuit, te invităm să descoperi poveștile altor pacienți care au beneficiat de tratamente cu implant dentar în clinica noastră.

Catalina Stoica
Catalina Stoica
25 Octombrie 2023
Ce privilegiu sa fiu tratata la superlativ. Sa descopar atata profesionalism, minutiozitate, rigurozitate, empatie si… totul orientat catre pacient…, perfectiune, arta… in persoana medicilor! Ce e si mai uimitor este ca ti se demonteaza orice mit legat de durerea si frica de stomatolog, incredibil!
Andreea Farcas
Andreea Farcas
25 Octombrie 2023
O clinica foarte profesionala, am facut tratament de canal la dl. doctor Briahna Silviu si totul a decurs foarte bine. Dl. doctor are foarte multa rabdare, explica totul foarte bine pe intelesul oricui si are o mana foarte usoara, nu am simtit nimic nici la anestezie, iar eu am frica de dentist de mica. Recomand!
Elena Tanase
Elena Tanase
20 Octombrie 2023
Oameni minunați și profesioniști! Comunicativi și transparenți. Recomand cu toată încrederea.
Raluca Potlog
Raluca Potlog
19 Octombrie 2023
O echipa de doctori minunata! Mi-a plăcut faptul că mi s-au oferit mai multe variante pentru tratament,am putut astfel sa pun toate întrebările care mă puteau lămuri pentru a lua cea mai buna decizie referitoare la un plan de tratament care sa îmi asigure o lucrare sigură și funcțională pe un termen cat mai lung. Personal empatic și dedicat,atent la nevoile pacienților. Recomand cu toată încrederea !
Alexandru Agarici
Alexandru Agarici
19 Octombrie 2023
Recomand! Asta vine din partea unui fricos de dentiști 😁 Nicio durere, multă empatie și profesionalism.
Anca Duta
Anca Duta
19 Octombrie 2023
Atmosfera relaxanta,oameni calzi si medici profesionisti!
Alexandra Ana-Maria Groza
Alexandra Ana-Maria Groza
6 Octombrie 2023
Este locul în care am găsit o echipă super faină, profeşionişti şi foarte implicați! Felicitări!
CLAUDIA ALECU
CLAUDIA ALECU
6 Octombrie 2023
Cei mai minunati medici! De drag mergi la stomatolog! Super profesionisti si super draguti! Dr Rafi & Dr Silviu fac impreuna o echipa minunata. Sunt foarte intelegatori si foarte atenti la nevoile pacientului. Dr Rafi are o mana de aur. Nu am simtit nicio durere la cele 3 extractii dentare pe care le-am facut. Recuperarea a fost foarte usoara! Dr Silviu lucreaza impecabil si foarte atent. Recomand cu drag clinica Implant Studio!
5405
Implanturi dentare inserate
730
Arcade reabilitate complet prin implant dentar (Fast & Fixed)
IMPLANT STUDIO

Echipa de medici stomatologi specializati in Fast & Fixed

Îți prezentăm echipa care te va ajuta să îți transformi în realitate visul de a avea un zâmbet perfect. DR. AL KEBSI ASHRAF, medic specialist chirurgie dento-alveolară și DR. BRIAHNĂ SILVIU, medic specialist protetică dentară. Ei fac posibilă reabilitarea completă a danturii în doar 24 de ore, fără disconfort sau durere.

Dr. Al Kebsi Ashraf

Medic specialist chirurgie dento-alveolară

Medic specialist protetică dentară

Programează-te pentru o consultație!

Fă o programare la Implant Studio pentru a stabili împreună un plan de tratament adaptat nevoilor și posibilităților tale!

Completează formularul şi noi te contactăm în cel mai scurt timp.

Puteți face programare și telefonic sau prin WhatsApp la numărul 0755.900.009

Implant Studio Logo

Întrebări frecvente despre Fast and Fixed

Fast and Fixed se montează pe implanturi, fără adezivi sau soluții de cimentare, ceea ce garantează durabilitate maximă, fără să existe riscul ca lucrarea să se miște sau să cauzeze disconfort. Totodată, este cea mai estetică soluție de reabilitate dentară, reușind să redea frumusețea zâmbetului natural.

Contrar așteptărilor, montarea sistemelor All on 4 sau All on 6 este mai puțin dureroasă decât a unui implant individual cu adiție de os. În plus, întregul proces se desfășoară sub anestezie locală, ceea ce înseamnă că nu vei simți nimic în timpul procedurii.

Pentru majoritatea cazurilor este nevoie de o singură vizită în cabinet. Prin realizarea unei planificări digitale a cazului, de la modul de plasare a implanturilor și până la lucrarea pe implanturi, în doar trei ore întreaga dantură este reabilitată și perfect funcțională.

Către WhatsApp
1
Suntem aici dacă ai nevoie de ajutor!
Implant Studio
Bună ziua!
Bine aţi venit la Implant Studio!
Spuneți-ne cu ce vă putem ajuta și noi vă raspundem în cel mai scurt timp