Albire Dentară

Albire Dentară profesională: Frumusețea unui zâmbet strălucitor

Nuanța albă a dinților este un standard de frumusețe din ce în ce mai apreciat și mai dorit, motiv pentru care s-au dezvoltat numeroase soluții de albire dentară prin care să se obțină un zâmbet cât mai luminos și strălucitor. Cu toate acestea, albirea profesională realizată în cabinet rămâne cea mai eficientă și sigură metodă la care poți apela pentru a deschide culoarea dinților cu câteva nuanțe. Te așteptăm la un consult în cabinet pentru a stabili care este starea de sănătate a dinților tăi și care
sunt parametrii siguri între care putem realiza această procedură.

Ce este albirea dentară?

Albirea dentară este un proces cosmetic destinat îmbunătățirii aspectului dinților prin deschiderea culorii acestora cu mai multe nuanțe. Este una dintre cele mai populare proceduri de estetică dentară datorită rezultatelor rapide, vizibile și a riscurilor minime implicate. Albirea dinților se realizează de cele mai multe ori în cazurile în care dinții se pătează sau se îngălbenesc din cauza consumului de alimente pigmentate ori atunci când pacientul își dorește o îmbunătățire vizibilă pe plan estetic. Dinții albi sunt asociați și cu sănătatea dentară și o îngrijire riguroasă a danturii, motiv pentru care tot mai multe persoane nemulțumite cu nuanța naturală aleg să apeleze la această procedură.

Image-13
Tehnologie

Cum funcționează albirea dentară?

Albirea dinților se realizează prin aplicarea pe dinți a unor soluții topice speciale. Principiul de funcționare este relativ similar și implică o reacție chimică blândă la nivelul smalțului, care duce la modificarea culorii dintelui.

Cu alte cuvinte, produsele și tehnicile pentru albirea profesională a dinților funcționează ca un înălbitor chimic, cu utilizare sigură în cabinet, care ajută la redarea unei nuanțe mai deschise a smalțului ce s-a îngălbenit în timp din cauza expunerii la diferite alimente, băuturi sau alte substanțe din mediu care cauzează colorarea inestetică a acestuia.

Soluții

Tipuri de albire dentară disponibile la Implant Studio

Pentru a avea siguranța faptului că alegi varianta potrivită pentru dinții tăi și că nu există probleme care ar putea interfera cu rezultatul, este recomandat să optezi pentru albire dentară profesională în cabinet abia în urma unui control de specialitate. La Implant Studio te așteaptă soluții variate de îmbunătățire a aspectului zâmbetului tău dintre care să alegi, împreună cu medicul stomatolog, cea mai bună metodă de albire a dinților în funcție de starea inițială a acestora.

Albire profesională cu gel

În cazul în care vrei ca schimbarea să fie evidentă de la prima utilizare și să modifici nuanța naturală a dinților este nevoie să optezi pentru substanțe active, cum sunt gelurile pentru albire, care se activează la contactul cu aparatul de albire dentară. În acest mod dinții tăi vor deveni cu până la opt nuanțe mai albi, în doar o ședință, astfel încât să ajungi cât mai aproape de zâmbetul perfect pe care ți-l dorești.

Albire dentară la domiciliu

Al doilea tip de albire este cea care se realizează la domiciliu, cu soluție profesională purtată în gutiere, care este recomandată în cazul unor dinți mai sensibili sau pentru reîmprospătarea albirii. Acest lucru se va stabili în urma unui consult cu medicul dentist estetician. Albirea dentară la domiciliu are aceleași efecte bune ca cea din cabinet, singurul dezavantaj fiind că se desfășoară pe o perioadă mai îndelungată de timp, gutierele de albire dentară trebuind să fie purtate până la 1-2 săptămâni.
Dorești să obții zâmbetul ideal? Contactează-ne acum!
Implant Studio Team
Prețuri

Cât costă albirea dentară?

În funcție de metoda pe care o alegi și de intensitatea rezultatului dorit, prețurile pot varia după cum urmează:

Albire dentară

1400 RON

Care sunt beneficiile albirii dentare?

Albirea profesională este singura modalitate prin care poți schimba în totalitate nuanța dinților tăi în așa fel încât să obții un zâmbet mai luminos și să te bucuri de mai multă încredere în tine. Este simplu de realizat, nedureroasă și fără efecte adverse, atât timp cât este efectuată în cabinet, în conformitate cu situația și nevoile danturii tale, rezultatele se mențin pe o perioadă îndelungată și o poți repeta odată ce acestea se estompează.

Durata

Cât timp durează efectul albirii dentare?

În funcție de metoda aleasă și de intensitatea rezultatelor, efectul de albire se poate menține până la doi ani, timp în care scade ușor efectul acestuia. În tot acest timp, se poate recurge la o reîmprospătare a albirii. Cu toate acestea, rezultatul final variază de la un pacient la altul și de aceea este necesară o evaluare detaliată a danturii în prealabil pentru a ajunge la cea mai bună soluție.

De ce să alegi Implant Studio pentru albirea dinților?

Albirea dinților este o procedură sensibilă care trebuie personalizată în funcție de particularitățile pacientului, de rezultatele pe care și le dorește, dar și de problemele preexistente. Din aceste considerente, protocolul Implant Studio este unul foarte strict și propunem abordări adaptate atât în stabilirea metodei de albire, cât și a numărului maxim de nuanțe care se poate obține în așa fel încât smalțul să nu fie afectat. Te așteptăm cu soluții variate, tehnologii de ultimă generație și medici bine pregătiți în așa fel încât să poți obține rezultatele dorite în condiții de siguranță.

Contact

Programează-te acum la Implant Studio pentru servicii de albire dentară!

Dacă ești în căutarea unui cabinet stomatologic unde să efectuezi o albire dentară în București, completează formularul de programare disponibil pe site-ul Implant Studio și rezervă un loc la data și ora dorite!

    FAQ

    Întrebări frecvente despre albirea dentară

    Realizată corect, albirea dentară nu doare. În timpul procedurii vei putea simți o ușoară furnicătură, iar dinții vor fi puțin mai sensibili imediat după finalizarea acesteia la diferiți stimuli, însă această sensibilitate dispare după câteva ore.

    Se poate face anual o reîmprospătare a procedurii de albire dentară, împreună cu igienizarea.

    La fel ca orice altă procedură stomatologică există riscuri asociate albirii dentare, însă dacă este realizată corect acestea sunt rare și minime ca intensitate. Imediat după finalizarea acesteia poți simți o ușoară senzație de presiune sau o oarecare sensibilitate care persistă doar câteva ore până în momentul în care smalțul se obișnuiește cu tratamentul la care a fost expus.