Implant dentar

Implant Bredent

Vino la Implant Studio pentru a-ți reabilita complet dantura cu ajutorul implanturilor de ultimă generație Bredent !

Image-33

Ce este un implant Bredent

Un implant Bredent este un dispozitiv de înaltă calitate fabricat în Germania, conceput pentru a înlocui rădăcinile dinților pierduți. Este recunoscut pentru precizia și durabilitatea sa, oferind pacienților o soluție estetică și de lungă durată în tratamentele de implantologie dentară. Seriile populare, cum ar fi Bredent White Sky sau Blue Sky, sunt apreciate pentru adaptabilitatea și eficiența lor în diferite situații clinice.

Tipuri de implanturi

Ce tipuri de implanturi Bredent avem la dispoziție?

Bredent este firmă germană cu zeci de ani de studii clinice în spatele elaborării unor soluții de implantologie estetice și funcționale care se adaptează tuturor nevoilor pacienților.
Implant-1

Bredent blueSKY Implant system

Bredent blueSKY Implant system
Familia de implanturi Bredent Sky vine cu o varietate de soluții durabile și estetice, dintre care blueSky reprezintă, până în prezent, cea mai utilizată și eficientă opțiune. Este varianta care demonstrează adaptabilitate și durabilitate, fiind ideală pentru un spectru larg de cazuri, de la înlocuirea unui singur dinte și până la edentație severă. Implanturile blueSky sunt potrivite pentru încărcătură imediată, sunt prevăzute cu suprafață tip Osseo Connect care favorizează integrarea osoasă și garantează stabilitatea implantului în timp, fiind certificate de către CleanImplant Foundation.
Implant-2

Bredent whiteSKY Zirconia Implant system

Bredent whiteSKY Zirconia Implant system
Evoluția medicinei dentare oferă astăzi posibilitatea de a monta implanturi fără metal, whiteSky fiind o variantă realizată integral din zirconiu, ideală pentru pacienții care manifestă alergii sau sensibilitate la materiale metalice. Aceste implanturi sunt potrivite pentru înlocuirea imediată a unui dinte compromis, chiar și în cazul în care gingia pacientului este foarte subțire ori există un os cu un contur deficitar.
Implant-1
Implant Bredent BlueSky & CopaSky
Bredent este o companie germană de prestigiu în domeniul implantologiei dentare și propune două game de implanturi de excepție, blueSKY & CopaSKY. Acestea sunt prevăzute cu suprafață tip Osseo Connect care favorizează integrarea osoasă și stabilitatea implantului în timp, permit restaurarea completă a danturii într-o singură zi și sunt certificate de către CleanImplant Foundation ca fiind implanturi cu o suprafață fără reziduuri și complet curată, diferența dintre cele două fiind făcută de dimensiunea bontului inserat în os.
Implant-2
Implant Bredent WhiteSKY
Aceste tipuri de implant dispun de toate avantajele asigurate de Brandul Bredent și sunt, totodată, cea mai estetică soluție dintre toate, bontul fiind realizat din zirconiu, în loc de titan, imitând întocmai culoarea dintelui natural. Vorbim așadar de un implant fără metal, ideal pentru pacienții cu gingie subțire, os cu contur deficitar sau alergie la materiale metalice.

Avantajele unui implant dentar Bredent

Bredent este suma a celor peste 40 de ani de experiență pe piața implanturilor dentare, oferind o serie lungă de avantaje atât pentru pacienți, cât și pentru medici. Toate tipurile de implanturi marca Bredent reprezintă soluții rapide și durabile, cu performanță garantată și timp redus de montare, datorită tehnologiei de ultimă generație utilizată în conceperea lor, dar și a numărului redus de componente care face montarea mult mai ușoară. De asemenea, implanturile Bredent asigură stabilitate maximă, biocompatibilitate și osteointegrare ridicate, ceea ce înseamnă că în 99% dintre cazuri este bine acceptat de către organism, asigurând o durată de viață până la 10-20 de ani. Sunt o variantă foarte estetică, imitând perfect dintele natural, asigurând confort ridicat pentru pacient, fără riscul de deșurubare sau rupere a șuruburilor, datorită tehnologiei optime de distribuție a presiunii și a contactului etanș dintre coroană și bont.
Dorești să obții zâmbetul ideal? Contactează-ne acum!
Implant Studio Team
Beneficii

Cum să alegi tipul potrivit de implant Bredent pentru tine?

Preferințele personale sunt foarte importante în alegerea implantului ideal, însă patologia dictează în principal tipul potrivit. Este foarte important numărul de dinți care trebuie înlocuiți, starea osului și a gingiei, dar și alte probleme de sănătate preexistente pentru a putea exista compatibilitate maximă între implant și organism.
Asta înseamnă că pentru a ști cu certitudine care este implantul potrivit pentru tine, este nevoie să ceri părerea unui medic specialist.
Prețuri

Prețuri și opțiuni de finanțare

Implant Studio este locul în care găsești soluția ideală pentru dantura ta, indiferent de bugetul de care dispui. Încercăm să conturăm oferte financiare cât mai accesibile, fără a compromite calitatea sau durabilitatea lucrărilor.

De asemenea, îți oferim posibilitatea de a achita în rate tratamentul cu implanturi dentare pe o perioadă de până la 12 luni, cu plata lunară de doar 349 lei.

Implant Bredent Bluesky

549 EUR

Implant Bredent Whitesky

950 EUR

Medici

Echipa de specialiști în implantologie marca Bredent

Te așteptăm la Implant Studio cu soluții de implantologie de ultimă generație și o echipă de medici profesioniști dedicați care vor face întreg procesul mult mai ușor și plăcut pentru tine.
DR. AL KEBSI ASHRAF, medic specialist chirurgie dento-alveolară și
DR. BRIAHNĂ SILVIU, medic specialist protetică dentară, fac echipă pentru a-ți oferi promisiunea zâmbetului perfect la care ai visat mereu.

Dr.Ashraf
Dr. Al Kebsi Ashraf
Medic specialist chirurgie dento-alveolara, absolvent UMF Carol Davila si co-fondator Implant Studio.
Specializare
Implantologie
Fast & Fixed 24h
Augmentari osoase
Sinus lift
Contact

Solicită o programare la clinica stomatologică Implant Studio!

Dacă îți dorești o programare sau mai multe detalii pentru oricare dintre serviciile oferite, te invităm să completezi formularul

  FAQ

  Întrebări frecvente despre implantul Bredent

  Bredent este soluția perfectă pentru pacienții care își doresc soluții cât mai durabile și estetice de înlocuire a dinților pierduți, fără disconfort sau contraindicații impuse de anumite probleme de sănătate preexistente.

  În funcție de tipul de implant ales, dar și de modul în care reacționează organismul pacientului, procedura poate dura de la câteva minute, până la câteva ore, incluzând incizia, crearea locașului în os, dar și sutura realizată la final. Coroana dentară se montează după vindecarea completă a zonei, la aproximativ 12-16 săptămâni de la intervenție.

  Gama de implanturi Bredent este într-o continuă evoluție, în prezent fiind disponibile trei tipuri principale: blueSKY, CopaSKY și whiteSky, fiecare venind cu avantaje semnificative pentru pacient.

  Testimoniale

  Povești ale pacienților noștri

  Lucrăm din dragoste pentru oameni și zâmbete perfecte conform cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranță din domeniul stomatologiei. Acest lucru se poate observa prin zecile de rezultate satisfăcătoare pe care le-am obținut de-a lungul timpului, prin proceduri de estetică dentară adaptate și neinvazive. Iată doar câteva dintre ele:

  Testimoniale

  Ce spun pacienții despre serviciile noastre stomatologice

  Rezultatele montării implanturilor dentare în cadrul Clinicii Implant Studio vorbesc de la sine și de aceea te invităm să consulți doar câteva dintre cazurile pe care am reușit să le tratăm pentru a obține un zâmbet de revistă.

  Mihaela Frangulea
  Mihaela Frangulea
  Recomand Implant Studio. Am ajuns la Dr Silviu pentru o problema la implant și s-a rezolvat imediat. Fără dureri si super profesionalism!
  Ioana Pri.
  Ioana Pri.
  Implant Studio provided an exceptional dental experience. The staff is particularly kind and with great care towards the patient. The clinic has a modern technology, the cleanliness is exemplary, the procedures are carried out gently and professionally. Congratulations, keep up the excellent work you do!
  Catalina Stoica
  Catalina Stoica
  Ce privilegiu sa fiu tratata la superlativ. Sa descopar atata profesionalism, minutiozitate, rigurozitate, empatie si... totul orientat catre pacient..., perfectiune, arta... in persoana medicilor! Ce e si mai uimitor este ca ti se demonteaza orice mit legat de durerea si frica de stomatolog, incredibil!
  Andreea Farcas
  Andreea Farcas
  O clinica foarte profesionala, am facut tratament de canal la dl. doctor Briahna Silviu si totul a decurs foarte bine. Dl. doctor are foarte multa rabdare, explica totul foarte bine pe intelesul oricui si are o mana foarte usoara, nu am simtit nimic nici la anestezie, iar eu am frica de dentist de mica. Recomand!
  Elena Tanase
  Elena Tanase
  Oameni minunați și profesioniști! Comunicativi și transparenți. Recomand cu toată încrederea.
  Raluca Potlog
  Raluca Potlog
  O echipa de doctori minunata! Mi-a plăcut faptul că mi s-au oferit mai multe variante pentru tratament,am putut astfel sa pun toate întrebările care mă puteau lămuri pentru a lua cea mai buna decizie referitoare la un plan de tratament care sa îmi asigure o lucrare sigură și funcțională pe un termen cat mai lung. Personal empatic și dedicat,atent la nevoile pacienților. Recomand cu toată încrederea !
  Alexandru Agarici
  Alexandru Agarici
  Recomand! Asta vine din partea unui fricos de dentiști 😁 Nicio durere, multă empatie și profesionalism.
  Anca Duta
  Anca Duta
  Atmosfera relaxanta,oameni calzi si medici profesionisti!