Implant Bredent

Premium Solution

Vino la Implant Studio pentru a-ți reabilita complet dantura cu ajutorul implanturilor de ultimă generație Bredent!

echipa-implant-studio

Ce este un implant Bredent?

Un implant Bredent este un dispozitiv de înaltă calitate fabricat în Germania, conceput pentru a înlocui rădăcinile dinților pierduți. Este recunoscut pentru precizia și durabilitatea sa, oferind pacienților o soluție estetică și de lungă durată în tratamentele de implantologie dentară. Seriile populare, cum ar fi Bredent White Sky sau Blue Sky, sunt apreciate pentru adaptabilitatea și eficiența lor în diferite situații clinice.

Ce tipuri de implanturi Bredent avem la dispoziție?

Bredent este firmă germană cu zeci de ani de studii clinice în spatele elaborării unor soluții de implantologie estetice și funcționale care se adaptează tuturor nevoilor pacienților.

Bredent blueSKY Implant system

Implant Bredent Blue SKY

Familia de implanturi Bredent Sky vine cu o varietate de soluții durabile și estetice, dintre care blueSky reprezintă, până în prezent, cea mai utilizată și eficientă opțiune. Este varianta care demonstrează adaptabilitate și durabilitate, fiind ideală pentru un spectru larg de cazuri, de la înlocuirea unui singur dinte și până la edentație severă. Implanturile blueSky sunt potrivite pentru încărcătură imediată, sunt prevăzute cu suprafață tip Osseo Connect care favorizează integrarea osoasă și garantează stabilitatea implantului în timp, fiind certificate de către CleanImplant Foundation. 

Bredent whiteSKY Zirconia Implant system

bredent white sky

Evoluția medicinei dentare oferă astăzi posibilitatea de a monta implanturi fără metal, whiteSky fiind o variantă realizată integral din zirconiu, ideală pentru pacienții care manifestă alergii sau sensibilitate la materiale metalice. Aceste implanturi sunt potrivite pentru înlocuirea imediată a unui dinte compromis, chiar și în cazul în care gingia pacientului este foarte subțire ori există un os cu un contur deficitar.

Chirugie orala implant dentar

Avantajele unui implant dentar Bredent

Bredent este suma a celor peste 45 de ani de experiență pe piața implanturilor dentare, oferind o serie lungă de avantaje atât pentru pacienți, cât și pentru medici. Toate tipurile de implanturi marca Bredent reprezintă soluții rapide și durabile, cu performanță garantată și timp redus de montare, datorită tehnologiei de ultimă generație utilizată în conceperea lor, dar și a numărului redus de componente care face montarea mult mai ușoară.

De asemenea, implanturile Bredent asigură stabilitate maximă, biocompatibilitate și osteointegrare ridicate, ceea ce înseamnă că în 99% dintre cazuri este bine acceptat de către organism, asigurând o durată de viață până la 10-20 de ani. Sunt o variantă foarte estetică, imitând perfect dintele natural, asigurând confort ridicat pentru pacient, fără riscul de deșurubare sau rupere a șuruburilor, datorită tehnologiei optime de distribuție a presiunii și a contactului etanș dintre coroană și bont.

implant dentar chirurgie orala implant studio

„Implanturile dentare de la Bredent sunt pentru mine acel partener de încredere pe care îţi doreşti să îl ai alături când porneşti la un drum lung şi dificil. Întreg sistemul Bredent este gândit să fie alături de medic şi pacient în toată această călătorie ce începe cu momentul în care planificăm intervenţia chirurgicală şi până la momentul în care pacientul pleacă din clinică cu noua dantură.

5405
Implanturi dentare inserate
1833
Pacienți fericiți
bredent implant types

Cum să alegi tipul potrivit de implant Bredent pentru tine?

Preferințele personale sunt foarte importante în alegerea implantului ideal, însă patologia dictează în principal tipul potrivit. Este foarte important numărul de dinți care trebuie înlocuiți, starea osului și a gingiei, dar și alte probleme de sănătate preexistente pentru a putea exista compatibilitate maximă între implant și organism. Asta înseamnă că pentru a ști cu certitudine care este implantul potrivit pentru tine, este nevoie să ceri părerea unui medic specialist.

Prețuri și opțiuni de finanțare

Implant Studio este locul în care găsești soluția ideală pentru dantura ta, indiferent de bugetul de care dispui. Încercăm să conturăm oferte financiare cât mai accesibile, fără a compromite calitatea sau durabilitatea lucrărilor. De asemenea, îți oferim posibilitatea de a achita în rate tratamentul cu implanturi dentare pe o perioadă de până la 12 luni, cu plata lunară începând de la 349 lei pentru implant complet Bredent.

Rezultatele montării implanturilor dentare în cadrul Clinicii Implant Studio vorbesc de la sine și de aceea te invităm să consulți doar câteva dintre cazurile pe care am reușit să le tratăm pentru a obține un zâmbet de revistă.

Catalina Stoica
Catalina Stoica
25 Octombrie 2023
Ce privilegiu sa fiu tratata la superlativ. Sa descopar atata profesionalism, minutiozitate, rigurozitate, empatie si… totul orientat catre pacient…, perfectiune, arta… in persoana medicilor! Ce e si mai uimitor este ca ti se demonteaza orice mit legat de durerea si frica de stomatolog, incredibil!
Andreea Farcas
Andreea Farcas
25 Octombrie 2023
O clinica foarte profesionala, am facut tratament de canal la dl. doctor Briahna Silviu si totul a decurs foarte bine. Dl. doctor are foarte multa rabdare, explica totul foarte bine pe intelesul oricui si are o mana foarte usoara, nu am simtit nimic nici la anestezie, iar eu am frica de dentist de mica. Recomand!
Elena Tanase
Elena Tanase
20 Octombrie 2023
Oameni minunați și profesioniști! Comunicativi și transparenți. Recomand cu toată încrederea.
Raluca Potlog
Raluca Potlog
19 Octombrie 2023
O echipa de doctori minunata! Mi-a plăcut faptul că mi s-au oferit mai multe variante pentru tratament,am putut astfel sa pun toate întrebările care mă puteau lămuri pentru a lua cea mai buna decizie referitoare la un plan de tratament care sa îmi asigure o lucrare sigură și funcțională pe un termen cat mai lung. Personal empatic și dedicat,atent la nevoile pacienților. Recomand cu toată încrederea !
Alexandru Agarici
Alexandru Agarici
19 Octombrie 2023
Recomand! Asta vine din partea unui fricos de dentiști 😁 Nicio durere, multă empatie și profesionalism.
Anca Duta
Anca Duta
19 Octombrie 2023
Atmosfera relaxanta,oameni calzi si medici profesionisti!
Alexandra Ana-Maria Groza
Alexandra Ana-Maria Groza
6 Octombrie 2023
Este locul în care am găsit o echipă super faină, profeşionişti şi foarte implicați! Felicitări!
CLAUDIA ALECU
CLAUDIA ALECU
6 Octombrie 2023
Cei mai minunati medici! De drag mergi la stomatolog! Super profesionisti si super draguti! Dr Rafi & Dr Silviu fac impreuna o echipa minunata. Sunt foarte intelegatori si foarte atenti la nevoile pacientului. Dr Rafi are o mana de aur. Nu am simtit nicio durere la cele 3 extractii dentare pe care le-am facut. Recuperarea a fost foarte usoara! Dr Silviu lucreaza impecabil si foarte atent. Recomand cu drag clinica Implant Studio!
5405
Implanturi dentare inserate
1833
Pacienți fericiți
IMPLANT STUDIO

Echipa de specialiști în implantologie marca Bredent

Te așteptăm la Implant Studio cu soluții de implantologie de ultimă generație și o echipă de medici profesioniști dedicați care vor face întreg procesul mult mai ușor și plăcut pentru tine. DR. AL KEBSI ASHRAF, medic specialist chirurgie dento-alveolară și DR. BRIAHNĂ SILVIU, medic specialist protetică dentară, fac echipă pentru a-ți oferi promisiunea zâmbetului perfect la care ai visat mereu.

Dr. Al Kebsi Ashraf

Medic specialist chirurgie dento-alveolară

Medic specialist protetică dentară

Programează-te pentru o consultație!

Fă o programare la Implant Studio pentru a stabili împreună un plan de tratament adaptat nevoilor și posibilităților tale!

Completează formularul şi noi te contactăm în cel mai scurt timp.

Puteți face programare și telefonic sau prin WhatsApp la numărul 0755.900.009

Implant Studio Logo

Întrebări frecvente despre implantul Bredent

Bredent este soluția perfectă pentru pacienții care își doresc soluții cât mai durabile și estetice de înlocuire a dinților pierduți, fără disconfort sau contraindicații impuse de anumite probleme de sănătate preexistente.

În funcție de tipul de implant ales, dar și de modul în care reacționează organismul pacientului, procedura poate dura de la câteva minute, până la câteva ore, incluzând incizia, crearea locașului în os, dar și sutura realizată la final. Coroana dentară definitivă se montează pe implant după vindecarea completă a zonei, la aproximativ 8-12 săptămâni de la intervenție.

Gama de implanturi Bredent este într-o continuă evoluție, în prezent fiind disponibile trei tipuri principale: blueSKY, CopaSKY și whiteSky, fiecare venind cu avantaje și particularități semnificative pentru pacient.

Către WhatsApp
1
Suntem aici dacă ai nevoie de ajutor!
Implant Studio
Bună ziua!
Bine aţi venit la Implant Studio!
Spuneți-ne cu ce vă putem ajuta și noi vă raspundem în cel mai scurt timp