Despre noi

Clinică de stomatologie digitală

Programare

echipa implant studio

Clinica stomatologică Implant studio

Conceptul Implant Studio® a făcut în anul 2015 primii pași spre a deveni clinica de succes de astăzi, format încă din primele momente dintr-o echipa de medici entuziaști, unită ca o familie, dornici de perfecționare și de a realiza tratamente stomatologice la cele mai înalte standarde existente la nivel internațional.

Dorinţa noastră a fost să construim o clinică dotată cu tehnologie de ultimă oră. Aceasta în combinație cu aptitudinile și tehnicile dobândite de medici în urma participării la cursuri și evenimente naționale și internaționale, au ca rezultat tratamentele de succes ale sutelor de pacienți (~4500 de sedințe de tratament) ce ne trec pragul anual.

Implant Studio echipa de medici

Turism dentar

În ultimii ani, s-a remarcat un flux de pacienți din străinătate din ce în ce mai ridicat de la an la an, ce ne solicită reabilitări orale complexe, pe care trebuie să le onorăm într-un timp limitat, dar la aceleași stadarde ridicate de calitate.

Probabil că una dintre cele mai bune descrieri a activității noastre este reprezentată de testimonialele pacienților care ne-au trecut pragul clinicii. Recunoștința acestora ne motivează să oferim întotdeauna cele mai bune servicii medicale și tratamente și să ne perfecționăm în mod continuu.

Catalina Stoica
Catalina Stoica
25 Octombrie 2023
Ce privilegiu sa fiu tratata la superlativ. Sa descopar atata profesionalism, minutiozitate, rigurozitate, empatie si… totul orientat catre pacient…, perfectiune, arta… in persoana medicilor! Ce e si mai uimitor este ca ti se demonteaza orice mit legat de durerea si frica de stomatolog, incredibil!
Andreea Farcas
Andreea Farcas
25 Octombrie 2023
O clinica foarte profesionala, am facut tratament de canal la dl. doctor Briahna Silviu si totul a decurs foarte bine. Dl. doctor are foarte multa rabdare, explica totul foarte bine pe intelesul oricui si are o mana foarte usoara, nu am simtit nimic nici la anestezie, iar eu am frica de dentist de mica. Recomand!
Elena Tanase
Elena Tanase
20 Octombrie 2023
Oameni minunați și profesioniști! Comunicativi și transparenți. Recomand cu toată încrederea.
Raluca Potlog
Raluca Potlog
19 Octombrie 2023
O echipa de doctori minunata! Mi-a plăcut faptul că mi s-au oferit mai multe variante pentru tratament,am putut astfel sa pun toate întrebările care mă puteau lămuri pentru a lua cea mai buna decizie referitoare la un plan de tratament care sa îmi asigure o lucrare sigură și funcțională pe un termen cat mai lung. Personal empatic și dedicat,atent la nevoile pacienților. Recomand cu toată încrederea !
Alexandru Agarici
Alexandru Agarici
19 Octombrie 2023
Recomand! Asta vine din partea unui fricos de dentiști 😁 Nicio durere, multă empatie și profesionalism.
Anca Duta
Anca Duta
19 Octombrie 2023
Atmosfera relaxanta,oameni calzi si medici profesionisti!
Alexandra Ana-Maria Groza
Alexandra Ana-Maria Groza
6 Octombrie 2023
Este locul în care am găsit o echipă super faină, profeşionişti şi foarte implicați! Felicitări!
CLAUDIA ALECU
CLAUDIA ALECU
6 Octombrie 2023
Cei mai minunati medici! De drag mergi la stomatolog! Super profesionisti si super draguti! Dr Rafi & Dr Silviu fac impreuna o echipa minunata. Sunt foarte intelegatori si foarte atenti la nevoile pacientului. Dr Rafi are o mana de aur. Nu am simtit nicio durere la cele 3 extractii dentare pe care le-am facut. Recuperarea a fost foarte usoara! Dr Silviu lucreaza impecabil si foarte atent. Recomand cu drag clinica Implant Studio!

Aceștia sunt doar o parte din pacienții care ne-au vizitat de-a lungul timpului, și care mulțumită încrederii acordate, acum pot mânca și zâmbi cu încredere. Activitatea noastră principală bazată pe implanturi dentare și lucrări pe implant poate fi sintetizată prin următoarele cifre.

5405
Implanturi dentare inserate
730
Arcade reabilitate complet prin implant dentar (dinți pe implant într-o singură zi)
4565
Tratamente / an

Doriți mai multe informații sau o programare?

Completaţi formularul şi noi vă contactăm în cel mai scurt timp.

Puteți face programare și telefonic sau prin WhatsApp la numărul 0755.900.009

logo-site-implant-studio
Către WhatsApp
1
Suntem aici dacă ai nevoie de ajutor!
Implant Studio
Bună ziua!
Bine aţi venit la Implant Studio!
Spuneți-ne cu ce vă putem ajuta și noi vă raspundem în cel mai scurt timp