Protetică

Fațete Dentare

Sănătatea orală reprezintă mai mult decât un zâmbet frumos și se poate atinge doar cu multă grijă din partea pacientului și o colaborare continuă și eficientă cu o echipă de specialiști. La Implant Studio ne dorim să oferim soluții adaptate tuturor celor care sunt în căutarea zâmbetului perfect atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional.
Într-un ambient plăcut, alături de o echipă prietenoasă, îți venim în ajutor cu soluții moderne de tratare a problemelor dentare care să te ajute să îți recapeți încrederea și să poți zâmbi fără limite. Oricare ar fi nemulțumirea ta, de la dinți prea mici, o nuanță neplăcută, o formă neregulată a dinților naturali, dar nu numai, acestea pot fi remediate rapid și fără riscuri cu ajutorul fațetelor dentare.

Image-32

Ce sunt fațetele dentare?

Fațetele dentare sunt la ora actuală cea mai nouă soluție de protetică dentară care te ajută să obții în scurt timp zâmbetul mult visat. Acestea sunt lucrări dentare individuale, rezistente și durabile, realizate din fibre fine de porțelan, care au puterea să schimbe complet aspectul dinților pe care sunt aplicate. Fațeta dentară se aplică în cele mai multe cazuri pe dinții frontali și primii molari, fiind în primul rând o soluție estetică prin care se pot remedia rapid chestiuni ce țin de aspectul dinților care îl nemulțumesc pe pacienți. Cu toate acestea, fațetele ajută și la conturarea unei armonii dentare, armonizând mușcătura prin redarea funcționalității tuturor dinților afectați.

Image-2
Recomandări

Când sunt recomandate fațetele dentare?

Fațetele dentare sunt recomandate într-o varietate de situații, mai ales în cazurile în care pacienții își doresc o îmbunătățire rapidă a zâmbetului, fără ca dinții naturali să fie afectați. Cu alte cuvinte, poți apela la un astfel de tratament dacă:
Tipuri

Tipuri de fațete dentare

Ne dorim ca în cadrul cabinetului Implant Studio să oferim soluții adaptate tuturor nevoilor pacienților noștri. De aceea propunem opțiuni diferite de fațetare care să te ajute să obții rezultatul dorit, de calitate și de durată, fără ca tratamentul să reprezinte un efort financiar semnificativ.
Lucrăm cu două dintre cele mai calitative și rezistente tipuri de fațete existente, din ceramică și zirconiu, pentru a putea garanta rezultate excepționale pentru fiecare pacient care ne trece pragul.

Fațete dentare ceramice

Dacă îți dorești fațete care să imite perfect dinții naturali, atunci cele ceramice sunt pentru tine. Cu o rezistență foarte ridicată și un factor estetic excelent, acestea reușesc să satisfacă cu brio toate cerințele unui pacient care visează la un zâmbet perfect și durabil. Întreținute corespunzător, acestea își mențin aspectul impecabil mai mult de 15 ani.

Fațete dentare din zirconiu

Zirconiul este un material care a început să fie tot mai utilizat în stomatologie abia în ultimii ani, demonstrând o rezistență impresionantă, chiar mai mare decât ceramica. Astfel, fațetele dentare din zirconiu pot fi o soluție pentru cei care vor să se bucure de un aspect impecabil al danturii.

Dorești să obții zâmbetul ideal? Contactează-ne acum!
Implant Studio Team
Bine de știut

Durată de viață și costuri

Ce durată de viață au fațetele dentare?

La fel ca în cazul oricărei alte proceduri stomatologice, durata rezultatului este strâns legată de grija pe care pacientul o are asupra îngrijirii orale. Cu o igienă corespunzătoare și controale de rutină efectuate regulat, fațetele dentare au o durată de viață de peste 10-15 ani.
Prețul unei fațete dentare variază în funcție de trei aspecte principale: materialul din care aceasta este realizată, starea dinților naturali și clinica la care alegi să efectuezi procedura. La Implant Studio ne dorim să îți propunem soluții stomatologice cât mai accesibile din punct de vedere financiar, motiv pentru care facem eforturi constante pentru a menține un raport preț-calitate cât mai corect și avantajos. Pentru mai multe detalii, te rugăm să consulți lista de prețuri pentru fațete dentare.

Pentru că știm că sănătatea orală este un subiect important și că zâmbetul poate influența semnificativ încrederea de sine, la Implant Studio venim în întâmpinarea tuturor problemelor stomatologice cu soluții cât mai eficiente și personalizabile.


Cu o experiență de peste 8 ani și o echipă de profesioniști ne asigurăm că experiența ta în cabinet va fi impecabilă. Orice posibilă teamă de dentist dispare la noi pentru că lucrăm atent, fără durere și suntem în permanență receptivi la nevoile și cerințele tale.


În plus, am conturat un portofoliu vast de servicii pentru a-ți face tratamentul mai ușor. Poți efectua la noi proceduri variate, fără să fie nevoie să mai alergi între cabinete, în așa fel încât să ajungi mai repede la rezultatul dorit.

Image-17
Before & After

Rezultatele muncii noastre

1Before1After
Before
After

Abraziuni dentare accentuate ca urmare a bruxismului, sensibilitate dentară crescută și o scădere a rezistenței smalțului în anumite zone. Cauza? O mușcătura incorectă, instabilă și dezechilibrată.

Corectarea, echilibrarea mușcăturii șsi refacerea dinților abrazați

  • gutieră pentru relaxarea și poziționarea corectă a articulației temporo-mandibulare
  • aparate dentare fixe pentru corectarea mușcăturii
  • refacerea dinților abrazați prin lucrări protetice pentru a susține noua mușcătură


Pe lângă componenta funcțională a tratamentului, exigențele estetice ale pacientei au fost îndeplinite prin alinierea perfectă a dinților, restabilirea curbei zâmbetului, coroane de zirconiu în zonele laterale și fațete din zirconiu în zona frontală.

Înghesuiri dentare, mușcătură dezechilibrată, discromii dentare, inflamații gingivale, procese carioase.

Scopul primar este de a rezolva problemele funcționale, urmat de obținerea unui zâmbet estetic.

  • Tratamentul proceselor carioase și igienizare prin îndepărtarea depozitelor de tartru supra și subgingival.
  • Tratament ortodontic cu aparat autoligaturant, prin care s-a obținut o mușcătură stabilă și linia gingivală simetrică
  • Tratament protetic cu fațete dentare din zirconiu la arcada maxilară.
5Before5After
Before
After
10Before10After
Before
After

Diastemă (strungăreață) în zona frontală, uzură neregulată a dinților.

Restaurare estetică cu închiderea spațiilor dintre dinți și o culoare mai albă a zâmbetului.

Fațete din zirconiu maxilar și mandibulă

11Before11After
Before
After
Contact

Solicită o programare la clinica stomatologică Implant Studio!

Dacă îți dorești o programare sau mai multe detalii pentru oricare dintre serviciile oferite, te invităm să completezi formularul

FAQ

Întrebări frecvente despre fațetele dentare

Fațetele dentare sunt, în primul rând, o soluție de estetică dentară care te ajută să obții un zâmbet perfect estetic și funcțional atunci când dinții tăi naturali au o culoare sau o formă neplăcută, sunt inegali, există spații interdentare sau sunt afectați de carii.

După stabilirea formei și nuanței fațetelor dentare, dinții naturali vor fi șlefuiți pentru a obține spațiu și aderență, fațetele se realizează după o amprentă efectuată la nivel microscopic iar, în final, sunt fixate printr-un ciment de aceeași culoare foarte rezistent.

Aplicarea fațetelor dentare este un proces rapid și nedureros, orice disconfort semnalat la momentul șlefuirii dinților sau cimentării putând fi evitat foarte ușor cu ajutorul administrării unei doze minime de anestezie locală.

Testimoniale

Ce spun pacienții despre serviciile noastre stomatologice

Mihaela Frangulea
Mihaela Frangulea
Recomand Implant Studio. Am ajuns la Dr Silviu pentru o problema la implant și s-a rezolvat imediat. Fără dureri si super profesionalism!
Ioana Pri.
Ioana Pri.
Implant Studio provided an exceptional dental experience. The staff is particularly kind and with great care towards the patient. The clinic has a modern technology, the cleanliness is exemplary, the procedures are carried out gently and professionally. Congratulations, keep up the excellent work you do!
Catalina Stoica
Catalina Stoica
Ce privilegiu sa fiu tratata la superlativ. Sa descopar atata profesionalism, minutiozitate, rigurozitate, empatie si... totul orientat catre pacient..., perfectiune, arta... in persoana medicilor! Ce e si mai uimitor este ca ti se demonteaza orice mit legat de durerea si frica de stomatolog, incredibil!
Andreea Farcas
Andreea Farcas
O clinica foarte profesionala, am facut tratament de canal la dl. doctor Briahna Silviu si totul a decurs foarte bine. Dl. doctor are foarte multa rabdare, explica totul foarte bine pe intelesul oricui si are o mana foarte usoara, nu am simtit nimic nici la anestezie, iar eu am frica de dentist de mica. Recomand!
Elena Tanase
Elena Tanase
Oameni minunați și profesioniști! Comunicativi și transparenți. Recomand cu toată încrederea.
Raluca Potlog
Raluca Potlog
O echipa de doctori minunata! Mi-a plăcut faptul că mi s-au oferit mai multe variante pentru tratament,am putut astfel sa pun toate întrebările care mă puteau lămuri pentru a lua cea mai buna decizie referitoare la un plan de tratament care sa îmi asigure o lucrare sigură și funcțională pe un termen cat mai lung. Personal empatic și dedicat,atent la nevoile pacienților. Recomand cu toată încrederea !
Alexandru Agarici
Alexandru Agarici
Recomand! Asta vine din partea unui fricos de dentiști 😁 Nicio durere, multă empatie și profesionalism.
Anca Duta
Anca Duta
Atmosfera relaxanta,oameni calzi si medici profesionisti!