Programează o vizită în cabinetul nostru și scapă de problemele dentare care îți pot afecta încrederea de sine!

Fațete Dentare

Sănătatea orală reprezintă mai mult decât un zâmbet frumos și se poate atinge doar cu multă grijă din partea pacientului și o colaborare continuă și eficientă cu o echipă de specialiști. La Implant Studio ne dorim să oferim soluții adaptate tuturor celor care sunt în căutarea zâmbetului perfect atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional.

Într-un ambient plăcut, alături de o echipă prietenoasă, îți venim în ajutor cu soluții moderne de tratare a problemelor dentare care să te ajute să îți recapeți încrederea și să poți zâmbi fără limite. Oricare ar fi nemulțumirea ta, de la dinți prea mici, o nuanță neplăcută, o formă neregulată a dinților naturali, dar nu numai, acestea pot fi remediate rapid și fără riscuri cu ajutorul fațetelor dentare.

Before After lucrare zirconiu 384 beforelucrare zirconiu 384 after

Ce sunt fațetele dentare?

Fațetele dentare sunt la ora actuală cea mai nouă soluție de protetică dentară care te ajută să obții în scurt timp zâmbetul mult visat. Acestea sunt lucrări dentare individuale, rezistente și durabile, realizate din fibre fine de porțelan, care au puterea să schimbe complet aspectul dinților pe care sunt aplicate.

Fațeta dentară se aplică în cele mai multe cazuri pe dinții frontali și primii molari, fiind în primul rând o soluție estetică prin care se pot remedia rapid chestiuni ce țin de aspectul dinților care îl nemulțumesc pe pacienți. Cu toate acestea, fațetele ajută și la conturarea unei armonii dentare, armonizând mușcătura prin redarea funcționalității tuturor dinților afectați.

coroana zirconiu pe implant

Când sunt recomandate fațetele dentare?

Fațetele dentare sunt recomandate într-o varietate de situații, mai ales în cazurile în care pacienții își doresc o îmbunătățire rapidă a zâmbetului, fără ca dinții naturali să fie afectați. Cu alte cuvinte, poți apela la un astfel de tratament dacă:

  • ești nemulțumit de nuanța naturală a dinților tăi, ori te confrunți cu discromii și pete inestetice;
  • dinții sunt inegali, neuniformi ori s-au dezvoltat insuficient, având o dimensiune prea mică;
  • te confrunți cu cavități severe care sunt dificil de tratat prin obturații;
  • există spații mari între dinți care te deranjează din punct de vedere estetic;
  • ai fost diagnosticat cu parodontoză care a cauzat retracția gingivală. 
Before After Coroana integral ceramica emax after

Tipuri de fațete dentare

Ne dorim ca în cadrul cabinetului Implant Studio să oferim soluții adaptate tuturor nevoilor pacienților noștri. De aceea propunem opțiuni diferite de fațetare care să te ajute să obții rezultatul dorit, de calitate și de durată, fără ca tratamentul să reprezinte un efort financiar semnificativ.

Lucrăm cu două dintre cele mai calitative și rezistente tipuri de fațete existente, din ceramică și zirconiu, pentru a putea garanta rezultate excepționale pentru fiecare pacient care ne trece pragul.

Dacă îți dorești fațete care să imite perfect dinții naturali, atunci cele ceramice sunt pentru tine. Cu o rezistență foarte ridicată și un factor estetic excelent, acestea reușesc să satisfacă cu brio toate cerințele unui pacient care visează la un zâmbet perfect și durabil. Întreținute corespunzător, acestea își mențin aspectul impecabil mai mult de 15 ani.

Zirconiul este un material care a început să fie tot mai utilizat în stomatologie abia în ultimii ani, demonstrând o rezistență impresionantă, chiar mai mare decât ceramica. Astfel, fațetele dentare din zirconiu pot fi o soluție pentru cei care vor să se bucure de un aspect impecabil al danturii.

Ce durată de viață au fațetele dentare?

La fel ca în cazul oricărei alte proceduri stomatologice, durata rezultatului este strâns legată de grija pe care pacientul o are asupra îngrijirii orale. Cu o igienă corespunzătoare și controale de rutină efectuate regulat, fațetele dentare au o durată de viață de peste 10-15 ani.

Cât costă fațetele dentare?

Prețul unei fațete dentare variază în funcție de trei aspecte principale: materialul din care aceasta este realizată, starea dinților naturali și clinica la care alegi să efectuezi procedura. La Implant Studio ne dorim să îți propunem soluții stomatologice cât mai accesibile din punct de vedere financiar, motiv pentru care facem eforturi constante pentru a menține un raport preț-calitate cât mai corect și avantajos. 

Pentru mai multe detalii, te rugăm să consulți lista de prețuri pentru fațete dentare:

scanare intraorala digitala

De ce să alegi Implant Studio pentru fațetarea dinților?

Pentru că știm că sănătatea orală este un subiect important și că zâmbetul poate influența semnificativ încrederea de sine, la Implant Studio venim în întâmpinarea tuturor problemelor stomatologice cu soluții cât mai eficiente și personalizabile.

Cu o experiență de peste 8 ani și o echipă de profesioniști ne asigurăm că experiența ta în cabinet va fi impecabilă. Orice posibilă teamă de dentist dispare la noi pentru că lucrăm atent, fără durere și suntem în permanență receptivi la nevoile și cerințele tale.

În plus, am conturat un portofoliu vast de servicii pentru a-ți face tratamentul mai ușor. Poți efectua la noi proceduri variate, fără să fie nevoie să mai alergi între cabinete, în așa fel încât să ajungi mai repede la rezultatul dorit. 

Programează-te acum la Implant Studio pentru un tratament cu fațete dentare!

Dacă îți dorești să îți pui fațete dentare în București, te așteptăm la Clinica Implant Studio. Poți face o programare în doar două minute, completând formularul disponibil online sau sunând la numărul de telefon afișat: 0755.900.009. Stabilim împreună planul de tratament și începem procedurile în scurt timp pentru ca tu să te bucuri cât mai repede de zâmbetul mult visat. 

Implant Studio Logo

Întrebări frecvente despre fațetele dentare

Fațetele dentare sunt, în primul rând, o soluție de estetică dentară care te ajută să obții un zâmbet perfect estetic și funcțional atunci când dinții tăi naturali au o culoare sau o formă neplăcută, sunt inegali, există spații interdentare sau sunt afectați de carii.

După stabilirea formei și nuanței fațetelor dentare, dinții naturali vor fi șlefuiți pentru a obține spațiu și aderență, fațetele se realizează după o amprentă efectuată la nivel microscopic iar, în final, sunt fixate printr-un ciment de aceeași culoare foarte rezistent.

Aplicarea fațetelor dentare este un proces rapid și nedureros, orice disconfort semnalat la momentul șlefuirii dinților sau cimentării putând fi evitat foarte ușor cu ajutorul administrării unei doze minime de anestezie locală.

Către WhatsApp
1
Suntem aici dacă ai nevoie de ajutor!
Implant Studio
Bună ziua!
Bine aţi venit la Implant Studio!
Spuneți-ne cu ce vă putem ajuta și noi vă raspundem în cel mai scurt timp