Implant dentar

Implant Straumann

Implanturile dentare sunt soluția ideală pentru un zâmbet perfect ca la Hollywood! Fă o programare la Implant Studio pentru a începe un plan de tratament personalizat nevoilor și dorințelor tale!
Image-32

Ce este un implant Straumann?

Implantul Straumann este un produs de înaltă calitate, fabricat în Elveția și reprezintă unul dintre cele mai avansate și fiabile sisteme din lume. Cu o istorie îndelungată în domeniul inovației și cercetării, Straumann oferă soluții de restaurare dentară care combină tehnica precisă, durabilitatea și estetica de excepție.

Straumann a dezvoltat soluții de înlocuire a dinților lipsă potrivite tuturor condițiilor osoase și cu rezultate foarte bune la pacienții cu un teren nefavorabil, precum un contur osos deficitar sau alte probleme de sănătate care, în trecut, ar fi putut reprezenta contraindicații pentru montarea implanturilor.

Tipuri de implanturi

Tipuri de implanturi Straumann

Straumann este o companie elvețiană cu peste 45 de ani de experiență în studierea și conceperea implanturilor. Deține unul dintre cele mai bune sisteme de implanturi dentare din lume, care asigură rezistență, precizie, biocompatibilitate și eficiență estetică maximă.
Implant-3

Implant dentar Straumann ROXOLID

Implant dentar Straumann ROXOLID
Pure Ceramic este o variantă de implant dentar realizat exclusiv din ceramică, ceea ce înseamnă că este ideal pentru pacienții ce prezintă intoleranță la metale. Acestea ating idealul în ceea ce privește factorul estetic al dinților datorită faptului că și bontul are o culoare perfect albă, ceea ce înseamnă că aspectul impecabil se menține ani la rândul chiar și în cazul retracției gingivale, ceea ce le face perfecte inclusiv pentru înlocuirea dinților frontali.
Implant-4

Implant dentar Straumann Pure Ceramic

Implant dentar Straumann Pure Ceramic
Roxolid este un material inovator care demonstrează o rezistență mai ridicată decât titanul și compatibilitate garantată cu organismul uman, reducând riscurile de respingere aproape la zero. Implanturile Straumann Roxolid sunt mai mici și mai rezistente, perfecte pentru spații alveolare înguste sau condiții osoase nefavorabile implanturilor obișnuite. Beneficiul superior pe care îl aduce acest tip de implant este faptul că reduce timpul total de tratament până la doar patru săptămâni, comparativ cu termenul minim vizat de alte alte variante, care este de 6-8 săptămâni.
Implant-3
Implant Straumann ROXOLID
Aceste implanturi sunt produsul unei firme elvețiene care a desfășurat peste 35 de ani de cercetare pentru a putea oferi pacienților o soluție eficientă de înlocuire a dinților lipsă chiar și în condiții nefavorabile, precum diverse probleme de sănătate sau suprafață osoasă deteriorată. Scurtează timpul de tratament la doar patru săptămâni și asigură o durabilitate impresionantă, dat fiind faptul că materialul din care sunt realizate, ROXOLID® este mai rezistent decât titanul și cu o capacitate de osteointegrare superioară.
Implant-4
Implant dentar Straumann Pure Ceramic
Straumann propune varianta fără metal, un implant realizat 100% din ceramică ce poate asigura o estetică incontestabilă, dar și o durabilitate excelentă, reușind să arate impecabil și după 10 ani de la montare, chiar dacă au apărut situații de retracție gingivală, discolorații sau subțieri ale gingiei.
Implant Straumann
Beneficii

Beneficiile alegerii unui implant Straumann

Straumann reprezintă inovația în cea mai înaltă formă a sa, oferind soluții excepționale de înlocuire a numeroși dinți lipsă.

Rezistența și durabilitatea sporită, estetica impecabilă, timpul de tratament mai redus, lipsa durerii, dar și minimizarea contraindicațiilor de montare reprezintă principalele avantaje de care se bucură orice pacient care alege această variantă de implant.

Medici

Echipa de medici stomatologi specializati in implanturi Straumann

Îți prezentăm echipa care te va ajuta să îți transformi în realitate visul de a avea un zâmbet perfect. 

DR. AL KEBSI ASHRAF, medic specialist chirurgie dento-alveolară și
DR.BRIAHNĂ SILVIU, medic specialist protetică dentară. Ei fac posibilă reabilitarea completă a danturii în doar patru săptămâni, fără disconfort sau durere.

Dr.Ashraf
Dr. Al Kebsi Ashraf
Medic specialist chirurgie dento-alveolara, absolvent UMF Carol Davila si co-fondator Implant Studio .
Specializare
Implantologie
Fast & Fixed 24h
Augmentari osoase
Sinus lift
Dorești să obții zâmbetul ideal? Contactează-ne acum!
Implant Studio Team
Prețuri

Costurile implanturilor Straumann

Costul tratamentului cu implanturi Straumann se stabilește personalizat pentru fiecare pacient în funcție de numărul de implanturi necesare, de materialele din care sunt realizate acestea și de situația inițială a danturii, dacă este sau nu nevoie de proceduri suplimentare.
Cu toate acestea, Implant Studio propune soluții financiare adaptate pentru ca oricine să se poată bucura de beneficiile unui implant dentar modern.

Oferte de preț pentru implant Straumann

Prețul implantului dentar are două componente principale: bontul protetic și coroana dentară propriu zisă. Un implant Straumann Roxolid pornește de la 940 de euro, în timp ce varianta pur ceramică ajunge la 1.450 de euro.

Implant Straumann Roxolid

940 EUR

Implant Straumann Pure Ceramic

1450 EUR

Contact

Solicită o programare la clinica stomatologică Implant Studio!

Dacă îți dorești o programare sau mai multe detalii pentru oricare dintre serviciile oferite, te invităm să completezi formularul

  FAQ

  Întrebări frecvente despre implanturile Straumann

  Tehnologia inovativă din spatele sistemului de implanturi este diferită de orice altă metodă de implantologie existentă. Bonturi mai mici, dar mai rezistente, realizate din materiale mai dure decât titanul, sunt montate în os, asigurând osteointegrare și un aspect impecabil.
  Cele două tipuri de implant Straumann au ca principal punct de diferențiere factorul estetic. Pure Ceramic este soluția ideală pentru înlocuirea dinților frontali, dat fiind faptul că și bontul are culoarea dintelui natural, ceea ce garantează un aspect plăcut chiar și în caz de retracție gingivală. În plus, acest tip nu conține metale, fiind ideal pentru pacienții care suferă de sensibilitate sau intoleranță la astfel de materiale.
  Tehnologia implanturilor Straumann vine cu avantajului unei durate de tratament mult mai mici. Indiferent de numărul implanturilor inserate, în doar patru săptămâni țesutul este perfect vindecat, putând fi montate coroanele pentru un zâmbet perfect.
  Testimoniale

  Povești ale pacienților noștri

  Lucrăm din dragoste pentru oameni și zâmbete perfecte conform cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranță din domeniul stomatologiei. Acest lucru se poate observa prin zecile de rezultate satisfăcătoare pe care le-am obținut de-a lungul timpului, prin proceduri de estetică dentară adaptate și neinvazive. Iată doar câteva dintre ele:

  Testimoniale

  Păreri și testimoniale despre implanturile Straumann

  Pentru că o imagine spune mai mult decât 1000 de cuvinte, iar un feedback sincer este neprețuit, te invităm să descoperi poveștile altor pacienți care au obținut zâmbetul mult visat cu ajutorul implanturilor Straumann.

  Mihaela Frangulea
  Mihaela Frangulea
  Recomand Implant Studio. Am ajuns la Dr Silviu pentru o problema la implant și s-a rezolvat imediat. Fără dureri si super profesionalism!
  Ioana Pri.
  Ioana Pri.
  Implant Studio provided an exceptional dental experience. The staff is particularly kind and with great care towards the patient. The clinic has a modern technology, the cleanliness is exemplary, the procedures are carried out gently and professionally. Congratulations, keep up the excellent work you do!
  Catalina Stoica
  Catalina Stoica
  Ce privilegiu sa fiu tratata la superlativ. Sa descopar atata profesionalism, minutiozitate, rigurozitate, empatie si... totul orientat catre pacient..., perfectiune, arta... in persoana medicilor! Ce e si mai uimitor este ca ti se demonteaza orice mit legat de durerea si frica de stomatolog, incredibil!
  Andreea Farcas
  Andreea Farcas
  O clinica foarte profesionala, am facut tratament de canal la dl. doctor Briahna Silviu si totul a decurs foarte bine. Dl. doctor are foarte multa rabdare, explica totul foarte bine pe intelesul oricui si are o mana foarte usoara, nu am simtit nimic nici la anestezie, iar eu am frica de dentist de mica. Recomand!
  Elena Tanase
  Elena Tanase
  Oameni minunați și profesioniști! Comunicativi și transparenți. Recomand cu toată încrederea.
  Raluca Potlog
  Raluca Potlog
  O echipa de doctori minunata! Mi-a plăcut faptul că mi s-au oferit mai multe variante pentru tratament,am putut astfel sa pun toate întrebările care mă puteau lămuri pentru a lua cea mai buna decizie referitoare la un plan de tratament care sa îmi asigure o lucrare sigură și funcțională pe un termen cat mai lung. Personal empatic și dedicat,atent la nevoile pacienților. Recomand cu toată încrederea !
  Alexandru Agarici
  Alexandru Agarici
  Recomand! Asta vine din partea unui fricos de dentiști 😁 Nicio durere, multă empatie și profesionalism.
  Anca Duta
  Anca Duta
  Atmosfera relaxanta,oameni calzi si medici profesionisti!