Implant Straumann

Luxury Solution

Implanturile dentare sunt soluția ideală pentru un zâmbet perfect ca la Hollywood! Fă o programare la Implant Studio pentru a începe un plan de tratament personalizat nevoilor și dorințelor tale!

echipa-implant-studio

Ce este un implant Straumann?

Implantul Straumann este un produs de înaltă calitate, fabricat în Elveția și reprezintă unul dintre cele mai avansate și fiabile sisteme din lume. Cu o istorie îndelungată în domeniul inovației și cercetării, Straumann oferă soluții de restaurare dentară care combină tehnica precisă, durabilitatea și estetica de excepție.

Straumann a dezvoltat soluții de înlocuire a dinților lipsă potrivite tuturor condițiilor osoase și cu rezultate foarte bune la pacienții cu un teren nefavorabil, precum un contur osos deficitar sau alte probleme de sănătate care, în trecut, ar fi putut reprezenta contraindicații pentru montarea implanturilor.

Tipuri de implanturi Straumann

Straumann este o companie elvețiană cu peste 45 de ani de experiență în studierea și conceperea implanturilor. Deține unul dintre cele mai bune sisteme de implanturi dentare din lume, care asigură rezistență, precizie, biocompatibilitate și eficiență estetică maximă.

Implant dentar Straumann Pure Ceramic

straumann pure ceramic implant

Pure Ceramic este o variantă de implant dentar realizat exclusiv din ceramică, ceea ce înseamnă că este ideal pentru pacienții ce prezintă intoleranță la metale. Acestea ating idealul în ceea ce privește factorul estetic al dinților datorită faptului că și bontul are o culoare perfect albă, ceea ce înseamnă că aspectul impecabil se menține ani la rândul chiar și în cazul retracției gingivale, ceea ce le face perfecte inclusiv pentru înlocuirea dinților frontali.

Implant dentar Straumann ROXOLID

image-implant-straumann

Roxolid este un material inovator care demonstrează o rezistență mai ridicată decât titanul și compatibilitate garantată cu organismul uman, reducând riscurile de respingere aproape la zero. Implanturile Straumann Roxolid sunt mai mici și mai rezistente, perfecte pentru spații alveolare înguste sau condiții osoase nefavorabile implanturilor obișnuite. Beneficiul superior pe care îl aduce acest tip de implant este faptul că reduce timpul total de tratament până la doar patru săptămâni, comparativ cu termenul minim vizat de alte alte variante, care este de 3-4 luni.

Chirugie orala implant dentar

Beneficiile alegerii unui implant Straumann

Straumann reprezintă inovația în cea mai înaltă formă a sa, oferind soluții excepționale de înlocuire a numeroși dinți lipsă. Rezistența și durabilitatea sporită, estetica impecabilă, timpul de tratament mai redus, lipsa durerii, dar și minimizarea contraindicațiilor de montare reprezintă principalele avantaje de care se bucură orice pacient care alege această variantă de implant.

implant dentar chirurgie orala implant studio

„Implanturile dentare de la Straumann pot spune că sunt perfect adaptate vremurilor în care trăim, unde totul circulă cu viteză. Este valabil şi în implantologia dentară, unde cu ajutorul tehnologiei Straumann SLActive reuşim să tratăm cazuri dificile într-o perioadă foarte scurtă de timp comparativ cu implanturile dentare convenţionale. Totul este în beneficiul pacientului, care se poate bucura de o dantură nouă, funcţională şi de lungă durată, uneori în mai puţin de o lună de la începerea tratamentului.

5405
Implanturi dentare inserate
1833
Pacienți fericiți

Costurile implanturilor Straumann

Costul tratamentului cu implanturi Straumann se stabilește personalizat pentru fiecare pacient în funcție de numărul de implanturi necesare, de materialele din care sunt realizate acestea și de situația inițială a danturii, dacă este sau nu nevoie de proceduri suplimentare. Cu toate acestea, Implant Studio propune soluții financiare adaptate pentru ca oricine să se poată bucura de beneficiile unui implant dentar modern.

Prețul implantului dentar are două componente principale: bontul protetic și coroana dentară propriu zisă. Un implant Straumann Roxolid pornește de la 950 de euro, în timp ce varianta pur ceramică ajunge la 1.450 de euro.

Preț implant Straumann

Pentru ca un tratament complet să poată fi mai ușor de suportat din punct de vedere financiar, îți propunem și varianta de plată în rate, pe o perioadă de până la 12 luni.

Pentru că o imagine spune mai mult decât 1000 de cuvinte, iar un feedback sincer este neprețuit, te invităm să descoperi poveștile altor pacienți care au obținut zâmbetul mult visat cu ajutorul implanturilor Straumann.

Catalina Stoica
Catalina Stoica
25 Octombrie 2023
Ce privilegiu sa fiu tratata la superlativ. Sa descopar atata profesionalism, minutiozitate, rigurozitate, empatie si… totul orientat catre pacient…, perfectiune, arta… in persoana medicilor! Ce e si mai uimitor este ca ti se demonteaza orice mit legat de durerea si frica de stomatolog, incredibil!
Andreea Farcas
Andreea Farcas
25 Octombrie 2023
O clinica foarte profesionala, am facut tratament de canal la dl. doctor Briahna Silviu si totul a decurs foarte bine. Dl. doctor are foarte multa rabdare, explica totul foarte bine pe intelesul oricui si are o mana foarte usoara, nu am simtit nimic nici la anestezie, iar eu am frica de dentist de mica. Recomand!
Elena Tanase
Elena Tanase
20 Octombrie 2023
Oameni minunați și profesioniști! Comunicativi și transparenți. Recomand cu toată încrederea.
Raluca Potlog
Raluca Potlog
19 Octombrie 2023
O echipa de doctori minunata! Mi-a plăcut faptul că mi s-au oferit mai multe variante pentru tratament,am putut astfel sa pun toate întrebările care mă puteau lămuri pentru a lua cea mai buna decizie referitoare la un plan de tratament care sa îmi asigure o lucrare sigură și funcțională pe un termen cat mai lung. Personal empatic și dedicat,atent la nevoile pacienților. Recomand cu toată încrederea !
Alexandru Agarici
Alexandru Agarici
19 Octombrie 2023
Recomand! Asta vine din partea unui fricos de dentiști 😁 Nicio durere, multă empatie și profesionalism.
Anca Duta
Anca Duta
19 Octombrie 2023
Atmosfera relaxanta,oameni calzi si medici profesionisti!
Alexandra Ana-Maria Groza
Alexandra Ana-Maria Groza
6 Octombrie 2023
Este locul în care am găsit o echipă super faină, profeşionişti şi foarte implicați! Felicitări!
CLAUDIA ALECU
CLAUDIA ALECU
6 Octombrie 2023
Cei mai minunati medici! De drag mergi la stomatolog! Super profesionisti si super draguti! Dr Rafi & Dr Silviu fac impreuna o echipa minunata. Sunt foarte intelegatori si foarte atenti la nevoile pacientului. Dr Rafi are o mana de aur. Nu am simtit nicio durere la cele 3 extractii dentare pe care le-am facut. Recuperarea a fost foarte usoara! Dr Silviu lucreaza impecabil si foarte atent. Recomand cu drag clinica Implant Studio!
5405
Implanturi dentare inserate
1833
Pacienți fericiți
IMPLANT STUDIO

Echipa de medici stomatologi specializati in implanturi Straumann

Îți prezentăm echipa care te va ajuta să îți transformi în realitate visul de a avea un zâmbet perfect. DR. AL KEBSI ASHRAF, medic specialist chirurgie dento-alveolară și DR. BRIAHNĂ SILVIU, medic specialist protetică dentară. Ei fac posibilă reabilitarea completă a danturii în doar patru săptămâni, fără disconfort sau durere.

Dr. Al Kebsi Ashraf

Medic specialist chirurgie dento-alveolară

Medic specialist protetică dentară

Programează-te pentru o consultație!

Fă o programare la Implant Studio pentru a stabili împreună un plan de tratament adaptat nevoilor și posibilităților tale!

Completează formularul şi noi te contactăm în cel mai scurt timp.

Puteți face programare și telefonic sau prin WhatsApp la numărul 0755.900.009

Implant Studio Logo

Întrebări frecvente despre implanturile Straumann

Tehnologia inovativă din spatele sistemului de implanturi este diferită de orice altă metodă de implantologie existentă. Bonturi mai mici, dar mai rezistente, realizate din materiale mai dure decât titanul, sunt montate în os, asigurând osteointegrare și un aspect impecabil.

Cele două tipuri de implant Straumann au ca principal punct de diferențiere factorul estetic. Pure Ceramic este soluția ideală pentru înlocuirea dinților frontali, dat fiind faptul că și bontul are culoarea dintelui natural, ceea ce garantează un aspect plăcut chiar și în caz de retracție gingivală. În plus, acest tip nu conține metale, fiind ideal pentru pacienții care suferă de sensibilitate sau intoleranță la astfel de materiale.

Tehnologia implanturilor Straumann vine cu avantajului unei durate de tratament mult mai mici. Indiferent de numărul implanturilor inserate, în doar patru săptămâni țesutul este perfect vindecat, putând fi montate coroanele pentru un zâmbet perfect.

Către WhatsApp
1
Suntem aici dacă ai nevoie de ajutor!
Implant Studio
Bună ziua!
Bine aţi venit la Implant Studio!
Spuneți-ne cu ce vă putem ajuta și noi vă raspundem în cel mai scurt timp