Protetică

Fațete Ceramice EMAX

Zâmbetul este accesoriul cel mai de preț pe care îl posedă orice persoană. De aici pornește dorința de a avea întotdeauna dinți perfecți, albi și sănătoși, lucru pe care îl poți obține cu ajutorul serviciilor de fațetare de ultimă generație. Aplicarea de fațete dentare pe dinți este o procedură modernă prin care atât aspectul, cât și funcționalitatea dinților sunt îmbunătățite, fără ca aceștia să fie afectați.
La Implant Studio îți propunem fațete ceramice emax cu o rezistență durabilă garantată, cu ajutorul cărora zâmbetul perfect să poată fi atins mai ușor decât ai crede!

Image-3

Ce sunt fațetele ceramice EMAX?

Fațetele Emax sunt la ora actuală cea mai nouă soluție de protetică dentară care te ajută să obții în scurt timp zâmbetul mult visat. Acestea sunt lucrări dentare individuale, rezistente și durabile, realizate din fibre fine de porțelan, care au puterea să schimbe complet aspectul dinților pe care sunt aplicate. Ceramica este cel mai des utilizat material în realizarea fațetelor dentare și asta datorită nivelului ridicat de rezistență, dar și aspectului foarte plăcut. Fațetele din ceramică imită perfect dinții naturali și oferă un rezultat vizual perfect, deloc artificial.

Image-30
Recomandări

Când sunt recomandate fațetele din ceramică EMAX?

Recomandarea de a aplica fațete ceramice se face în urma unui consult stomatologic de specialitate prin care se poate stabili care este starea dinților tăi și în ce măsură fațetele te pot ajuta să obții rezultatul dorit.
Totuși, dacă factorul estetic este principalul aspect pe care îl urmărești, fațetele din ceramică EMAX sunt soluția ideală. Acestea te ajută să maschezi discolorații, pete sau o nuanță generală neplăcută a dinților, determinând un aspect uniform. Repară dinții neuniformi, inegali, deformații, umple spațiile interdentare inestetice și pot remedia traumatisme generate de carii ce devin imposibil de obturat. Totodată, aplicarea de fațete emax este recomandată în cazul pacienților care suferă de parodontoză dentară care a determinat retracția majoră a dinților ce a cauzat instabilitate estetică.
Beneficii

Care sunt beneficiile fațetelor din ceramică EMAX?

Fațetele din ceramică Emax sunt la ora actuală o soluție recomandată în protetica dentară , datorita duratei de viață foarte mari, dar și faptului că aplicarea acestora nu afectează dinții naturali.

Estetică

Ceramica este recunoscută pentru aspectul său foarte plăcut și pentru că reușește să imite întocmai dinții naturali. Aplicarea fațetelor EMAX generează un rezultat aproape de perfecțiune și te ajută să obții un zâmbet ideal, fără durere, într-un timp foarte scurt.

Sunt translucide

O problemă des întâlnită la lucrările protetice, dar și la fațete, este nivelul prea mare de opacitate care oferă un aspect general mai puțin natural, însă ceramica se diferențiază de orice alt material prin transluciditatea specifică, similară dinților naturali. Asta înseamnă că vei putea să obții atât nuanța, cât și nivelul de opacitate specific dinților, în așa fel încât să fie greu de identificat faptul că există o lucrare dentară

Conservarea dinților naturali

Mulți dintre pacienții care și-ar dori să beneficieze de tratament dentar cu fațete amână această decizie tocmai din teama ca dinții lor să nu fie afectați. Fațetele din ceramică EMAX sunt o opțiune foarte blândă, dar eficientă, prin care să ajungi la zâmbetul mult dorit. Procedura de aplicare este minim invazivă, fiind necesară o șlefuire superficială a dintelui natural înainte de aplicarea fațetei. De asemenea, aceasta funcționează și ca un scut de protecție împotriva factorilor dăunători care ar putea afecta dinții.
Dorești să obții zâmbetul ideal? Contactează-ne acum!
Implant Studio Team
Prețuri

Cât costă fațetele din ceramică EMAX?

Prețul fațetei dentare EMAX variază de la o clinică la alta și poate fi influențat de starea dinților naturali. La Implant Studio ne străduim să oferim un raport calitate-preț cât mai avantajos pentru ca oricine să își poată permite tratamentul necesar, fără un efort financiar considerabil. Pentru mai multe detalii, te rugăm să consulți lista de prețuri pentru fațetele dentare ceramică EMAX.
Image-Prices

De ce să alegi Implant Studio pentru fațetele din ceramică EMAX?

La Implant Studio îmbinăm profesionalismul și atenția la detalii cu grija ca fiecare pacient să aibă parte de o experiență cât mai bună în cabinet. Frica de dentist, durerea sau disconfortul sunt chestiuni pe care nu le vei experimenta dacă alegi să îți pui fațete dentare din ceramică EMAX la noi.

Folosim doar materiale de înaltă calitate și oferim garanția unei lucrări care se menține impecabil ani la rând. Îți propunem soluții financiare avantajoase și facem eforturi constante pentru ca orice tratament să fie realizat în condiții optime, în timp util, pentru a obține un zâmbet minunat, fără compromisuri.

Contact

Solicită o programare la clinica stomatologică Implant Studio!

Dacă îți dorești o programare sau mai multe detalii pentru oricare dintre serviciile oferite, te invităm să completezi formularul

FAQ

Întrebări frecvente despre fațetele ceramice EMAX

Pentru că fațetele emax sunt ca niște foițe de porțelan foarte fine aplicate pe dinte, abia le simți imediat după aplicare. Te obișnuiești foarte repede cu acestea și se comportă exact ca dinții naturali, fiind foarte greu de depistat prezența lor chiar și din punct de vedere estetic.

Dacă respecți cu atenție recomandările medicului și ai o igienă orală adecvată, riscurile ca nuanța fațetelor din ceramică EMAX să se modifice pe parcurs sunt foarte mici sau chiar inexistente.

Cimentul utilizat în lipirea fațetelor este unul foarte puternic, ceea ce scade considerabil riscul de dezlipire. Totuși, dacă te confrunți cu situația foarte rară în care o fațetă a căzut, te prezinți la cabinet și va fi cimentată din nou fără probleme.

Testimoniale

Ce spun pacienții despre serviciile noastre stomatologice

Mihaela Frangulea
Mihaela Frangulea
Recomand Implant Studio. Am ajuns la Dr Silviu pentru o problema la implant și s-a rezolvat imediat. Fără dureri si super profesionalism!
Ioana Pri.
Ioana Pri.
Implant Studio provided an exceptional dental experience. The staff is particularly kind and with great care towards the patient. The clinic has a modern technology, the cleanliness is exemplary, the procedures are carried out gently and professionally. Congratulations, keep up the excellent work you do!
Catalina Stoica
Catalina Stoica
Ce privilegiu sa fiu tratata la superlativ. Sa descopar atata profesionalism, minutiozitate, rigurozitate, empatie si... totul orientat catre pacient..., perfectiune, arta... in persoana medicilor! Ce e si mai uimitor este ca ti se demonteaza orice mit legat de durerea si frica de stomatolog, incredibil!
Andreea Farcas
Andreea Farcas
O clinica foarte profesionala, am facut tratament de canal la dl. doctor Briahna Silviu si totul a decurs foarte bine. Dl. doctor are foarte multa rabdare, explica totul foarte bine pe intelesul oricui si are o mana foarte usoara, nu am simtit nimic nici la anestezie, iar eu am frica de dentist de mica. Recomand!
Elena Tanase
Elena Tanase
Oameni minunați și profesioniști! Comunicativi și transparenți. Recomand cu toată încrederea.
Raluca Potlog
Raluca Potlog
O echipa de doctori minunata! Mi-a plăcut faptul că mi s-au oferit mai multe variante pentru tratament,am putut astfel sa pun toate întrebările care mă puteau lămuri pentru a lua cea mai buna decizie referitoare la un plan de tratament care sa îmi asigure o lucrare sigură și funcțională pe un termen cat mai lung. Personal empatic și dedicat,atent la nevoile pacienților. Recomand cu toată încrederea !
Alexandru Agarici
Alexandru Agarici
Recomand! Asta vine din partea unui fricos de dentiști 😁 Nicio durere, multă empatie și profesionalism.
Anca Duta
Anca Duta
Atmosfera relaxanta,oameni calzi si medici profesionisti!