Fațete Dentare Ceramice EMAX

Programează o vizită în cabinetul nostru și află cum poți beneficia de un zâmbet natural cu ajutorul fațetelor integral ceramice!

Zâmbetul este accesoriul cel mai de preț pe care îl posedă orice persoană. De aici pornește dorința de a avea întotdeauna dinți perfecți, albi și sănătoși, lucru pe care îl poți obține cu ajutorul serviciilor de fațetare de ultimă generație. Aplicarea de fațete dentare pe dinți este o procedură modernă prin care atât aspectul, cât și funcționalitatea dinților sunt îmbunătățite, fără ca aceștia să fie afectați. 

La Implant Studio îți propunem soluții de fațetare de calitate superioară, cu o rezistență durabilă garantată, cu ajutorul cărora zâmbetul perfect să poată fi atins mai ușor decât ai crede!

veneers metal free

Ce sunt fațetele dentare EMAX?

Fațetele dentare sunt la ora actuală cea mai nouă soluție de protetică dentară care te ajută să obții în scurt timp zâmbetul mult visat. Acestea sunt lucrări dentare individuale, rezistente și durabile, realizate din fibre fine de porțelan, care au puterea să schimbe complet aspectul dinților pe care sunt aplicate. Ceramica este cel mai des utilizat material în realizarea fațetelor dentare și asta datorită nivelului ridicat de rezistență, dar și aspectului foarte plăcut. Fațetele din ceramică imită perfect dinții naturali și oferă un rezultat vizual perfect, deloc artificial.

caz fast and fixed

Când sunt recomandate fațetele dentare din ceramică EMAX?

Recomandarea de a aplica fațete dentare se face în urma unui consult stomatologic de specialitate prin care se poate stabili care este starea dinților tăi și în ce măsură fațetele te pot ajuta să obții rezultatul dorit.

Totuși, dacă factorul estetic este principalul aspect pe care îl urmărești, fațetele din ceramică EMAX sunt soluția ideală. Acestea te ajută să maschezi discolorații, pete sau o nuanță generală neplăcută a dinților, determinând un aspect uniform. Repară dinții neuniformi, inegali, deformații, umple spațiile interdentare inestetice și pot remedia traumatisme generate de carii ce devin imposibil de obturat. Totodată, aplicarea de fațete este recomandată în cazul pacienților care suferă de parodontoză dentară care a determinat retracția majoră a dinților ce a cauzat instabilitate estetică.

Before After fatete zirconiu after

Care sunt beneficiile fațetelor dentare din ceramică EMAX?

Fațetele din ceramică Emax sunt la ora actuală cea mai recomandată și apreciată soluție de fațetare, ceea ce se datorează aspectului excepțional, duratei de viață foarte mari, dar și faptului că aplicarea acestora nu afectează dinții naturali.

Estetica

veneers-metal-free-1

Ceramica este recunoscută pentru aspectul său foarte plăcut și pentru că reușește să imite întocmai dinții naturali. Aplicarea fațetelor EMAX generează un rezultat aproape de perfecțiune și te ajută să obții un zâmbet ideal, fără durere, într-un timp foarte scurt. Fațetele dentare pot schimba forma, culoarea dintelui și uneori chiar viața pacientului.

Sunt translucide

fateta ceramica

O problemă des întâlnită la lucrările protetice, dar și la fațete, este nivelul prea mare de opacitate care oferă un aspect general mai puțin natural, însă ceramica se diferențiază de orice alt material prin transluciditatea specifică, similară dinților naturali. Asta înseamnă că vei putea să obții atât nuanța, cât și nivelul de opacitate specific dinților, în așa fel încât să fie greu de identificat faptul că există o lucrare dentară.

Conservarea dinților naturali

natural smile fatete ceramica emax

Mulți dintre pacienții care și-ar dori să beneficieze de tratament dentar cu fațete amână această decizie tocmai din teama ca dinții lor să nu fie afectați. Fațetele din ceramică EMAX sunt o opțiune foarte blândă, dar eficientă, prin care să ajungi la zâmbetul mult dorit. Procedura de aplicare este minim invazivă, fiind necesară o șlefuire superficială a dintelui natural înainte de aplicarea fațetei. De asemenea, aceasta funcționează și ca un scut de protecție împotriva factorilor dăunători care ar putea afecta dinții.

Cât costă fațetele dentare din ceramică EMAX?

Prețul fațetei dentare EMAX variază de la o clinică la alta și poate fi influențat de starea dinților naturali. La Implant Studio ne străduim să oferim un raport calitate-preț cât mai avantajos pentru ca oricine să își poată permite tratamentul necesar, fără un efort financiar considerabil. 

scanare intraorala digitala

De ce să alegi Implant Studio pentru fațetele din ceramică EMAX?

La Implant Studio îmbinăm profesionalismul și atenția la detalii cu grija ca fiecare pacient să aibă parte de o experiență cât mai bună în cabinet. Frica de dentist, durerea sau disconfortul sunt chestiuni pe care nu le vei experimenta dacă alegi să îți pui fațete dentare din ceramică EMAX la noi.

Folosim doar materiale de înaltă calitate și oferim garanția unei lucrări care se menține impecabil ani la rând. Îți propunem soluții financiare avantajoase și facem eforturi constante pentru ca orice tratament să fie realizat în condiții optime, în timp util, pentru a obține un zâmbet minunat, fără compromisuri.

Solicită un tratament cu fațete dentare din ceramică EMAX acum la Implant Studio!

Dacă îți dorești să urmezi un tratament cu fațete dentare din ceramică EMAX în București, te așteptăm la Implant Studio. Tot ce trebuie să faci pentru a stabili o programare în vederea urmării unui tratament personalizat este să completezi formularul disponibil online sau să ne suni la numărul de telefon afișat.

Implant Studio Logo

Întrebări frecvente despre fațetele integral ceramice

Pentru că fațetele dentare sunt ca niște foițe de porțelan foarte fine aplicate pe dinte, abia le simți imediat după aplicare. Te obișnuiești foarte repede cu acestea și se comportă exact ca dinții naturali, fiind foarte greu de depistat prezența lor chiar și din punct de vedere estetic.

Dacă respecți cu atenție recomandările medicului și ai o igienă orală adecvată, riscurile ca nuanța fațetelor din ceramică EMAX să se modifice pe parcurs sunt foarte mici sau chiar inexistente.

Cimentul utilizat în lipirea fațetelor este unul foarte puternic, ceea ce scade considerabil riscul de dezlipire. Totuși, dacă te confrunți cu situația foarte rară în care o fațetă a căzut, te prezinți la cabinet și va fi cimentată din nou fără probleme.

Către WhatsApp
1
Suntem aici dacă ai nevoie de ajutor!
Implant Studio
Bună ziua!
Bine aţi venit la Implant Studio!
Spuneți-ne cu ce vă putem ajuta și noi vă raspundem în cel mai scurt timp