Fațete Zirconiu

Programează o vizită în cabinetul nostru și află cum poți beneficia de un zâmbet natural cu ajutorul fațetelor din zirconiu!

Fațetele dentare au revoluționat lumea stomatologică datorită faptului că permit pacienților să obțină zâmbetul mult visat fără durere și într-un timp scurt. Dacă îți dorești să beneficiezi și tu de un astfel de tratament, te invităm la Implant Studio pentru a pregăti un plan de tratament, pentru a vedea dacă ești pretabil pentru fațete și pentru a determina care este tipul de lucrare potrivită pentru tine în funcție de nevoi și preferințe proprii. 

fatete zirconiu

Ce sunt fațetele dentare din zirconiu?

Fațetele dentare sunt lucrări protetice foarte subțiri, ca o foiță, care se aplică pe întreaga suprafață a dintelui pentru a-i îmbunătăți aspectul și funcționalitatea, dar și pentru a-l proteja. Acestea pot fi realizate din diverse materiale, cum ar fi compozit, ceramică sau zirconiu, cel din urmă fiind materialul cu cel mai mare grad de rezistență și duritate. În plus, fațetele din zirconiu conferă un aspect deosebit întregii danturi, fiind foarte greu să le deosebești de dinții naturali.

caz fast and fixed

Când sunt recomandate fațetele dentare din zirconiu?

Fațetele dentare sunt lucrări protetice care se utilizează în special pentru a înfrumuseța dantura. Sunt recomandate în cazul în care pacienții sunt nemulțumiți de nuanța, forma sau distanța dintre dinți, reușind să creeze armonie estetică. Poți opta pentru acest tip de tratament în cazul în care:

  • dinții prezintă discolorații, pete sau demineralizări;
  • te confrunți cu spații interdentare mari sau diastemă;
  • dinții au suferit fracturi ori au forme neregulate;
  • suferi de boală parodontală care a determinat retracția gingivală;
  • ai dinți mici, inestetici;
  • vrei un aspect uniform al danturii cu o intervenție minim invazivă.

Care sunt beneficiile fațetelor dentare din zirconiu?

Zirconiul este un material care are proprietăți impresionante, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional, lucruri care l-au făcut să fie utilizat tot mai des în ultimii ani în majoritatea procedurilor de fațetare și protetică. Principalele atribute care conving pacienții să opteze pentru fațete din zirconiu sunt:

Estetica impecabilă

veneers-metal-free-1

Fațetele din zirconiu imită perfect dinții naturali și sunt dificil de deosebit de aceștia, în timp ce le înfrumusețează aspectul și conturează un zâmbet armonios. Te ajută să obții dinți mai albi, uniformi, egali și protejați.

Durabilitate și rezistență

coroana integral ceramica

Zirconiul este la ora actuală cel mai dur material utilizat în protetica dentară, care demonstrează o rezistență imbatabilă la șocuri sau alți factori dăunători. Asta înseamnă că fațetele din zirconiu își mențin aspectul impecabil mulți ani de la aplicare, atât timp cât asiguri o igienă orală corespunzătoare.

Conservarea dinților naturali

coroana dentara

Aplicarea fațetelor dentare este o metodă conservatoare de modificare a formei sau culorii dintelui, sacrificând în mică măsură sănătatea acestuia. Este necesară o șlefuire minimală pentru a crea aderență între fațetă și dinte și, imediat după aplicarea acesteia, dintele obține protecție majoră în fața tuturor factorilor de risc, pentru o perioadă îndelungată.

Cât costă fațetele dentare din zirconiu?

Fațetele din zirconiu sunt o opțiune mai rentabilă financiar decât cele din ceramică, având rezultate similare. Sunt, așadar, o soluție de tratament avantajoasă la care poate apela oricine își dorește un zâmbet perfect. 

Pentru mai multe detalii, te rugăm să consulți lista de prețuri pentru fațetele dentare zirconiu:

scanare intraorala digitala

De ce să alegi Implant Studio pentru fațetele din zirconiu?

Pentru a te bucura de eficiența tratamentelor dentare este foarte importantă clinica cu care alegi să colaborezi. Felul în care te simți la fiecare vizită, confortul pe parcursul procedurii, dar și siguranța unei lucrări impecabile sunt principalele aspecte pe care ne concentrăm la Implant Studio. Ne dorim să îți oferim servicii excepționale și totodată să te ajutăm să îți înfrângi eventuala fobie de stomatoliog, în așa fel încât să ajungi să ne vizitezi regulat de plăcere.

De asemenea, pentru a oferi rezultate excelente, utilizăm doar materiale de înaltă calitate și proceduri de ultimă generație care îți garantează durabilitate, rezistență și aspect excepțional. Te lăsăm să te convingi singur după prima întâlnire de restul beneficiilor de care te bucuri dacă ne alegi pe noi pentru fațete dentare din zirconiu. 

Durerea și disconfortul sunt inexistente în timpul tratamentelor noastre. Lucrăm cu grijă și utilizăm aparatură de ultimă oră, precum scanner-ul intraoral, care operează la nivel microscopic, eliminând nevoia de a utiliza mulaje din plastilină care sunt respinse de mare parte din pacienți care manifestă senzație de greață la aplicare și îndepărtare. 

În plus, lucrăm în timp record la standarde de calitate superioare, ceea ce ne face alegerea ideală mai ales în situațiile în care ai nevoie de rezultate imediate din cauza presiunii timpului limitat.

Solicită un tratament cu fațete dentare din zirconiu acum la Implant Studio!

Dacă îți dorești să ne treci pragul pentru tratamente dentare de specialitate, completează formularul de programare sau contactează-ne telefonic la numărul de telefon afișat. Stabilim împreună planul de tratament și alegem forma și nuanța fațetelor de zirconiu conform dorințelor tale.

Implant Studio Logo

Întrebări frecvente despre fațetele de zirconiu

Fațetele dentare sunt lucrări protetice individuale care pot fi aplicate și pe un singur dinte, la nevoie. Însă, pentru rezultate cât mai bune din punct de vedere estetic, se recomandă aplicarea pe dinți pereche, mai ales în cazul în care este implicată o schimbare majoră de nuanță sau formă.

Fațetele dentare din zirconiu se comportă exact ca dinții naturali, ceea ce înseamnă că te poți bucura de răsfăț culinar oricând, fără teamă că se vor păta sau deteriora. Primele zile după aplicare necesită puțin mai multă grijă, dar după ai parte de libertate deplină.

Șansele ca o fațetă din zirconiu să crape sau să se deterioreze sunt foarte mici, datorită rezistenței sporite a materialului. Totuși, dacă te afli în situația în care acest lucru s-a întâmplat, trebuie doar să te prezinți la cabinet pentru înlocuirea acesteia cu una nouă.

Către WhatsApp
1
Suntem aici dacă ai nevoie de ajutor!
Implant Studio
Bună ziua!
Bine aţi venit la Implant Studio!
Spuneți-ne cu ce vă putem ajuta și noi vă raspundem în cel mai scurt timp