Estetică dentară

Servicii de estetică dentară pentru un zâmbet strălucitor

Frumusețea zâmbetului tău depinde în mod direct de grija pe care alegi să i-o acorzi. O igienă corespunzătoare, evitarea alimentelor care ar putea deteriora sau păta dinții, dar și vizitele frecvente la stomatolog, atât pentru controale de rutină, cât și pentru procedurile de igienizare și întreținere a rezultatelor sunt principalele responsabilități pe care trebuie să le onorezi dacă
îți dorești să menții sănătatea orală și frumusețea dinților pentru cât mai mult timp.

În cazul în care îți dorești să remediezi anumite probleme estetice ori să îmbunătățești unele aspecte, poți programa acum o vizită la Implant Studio pentru a beneficia de serviciile profesionale de estetică dentară!

Image-32
Image-17
Beneficii

De ce estetică dentară la Implant Studio?

Estetica dentară reprezintă o componentă foarte importantă a stomatologiei, dat fiind faptul că șlefuiește și întreține rezultatele obținute în urma tratamentelor anterioare, fie că vorbim de cele ortodontice, protetice, chirurgicale și nu numai.
Pentru ca procedurile estetice să ofere rezultatele dorite, fără efecte secundare sau complicații, acestea trebuie realizate de către personal specializat, urmărind un protocol exact, folosind aparatura potrivită. Drept urmare, alegerea clinicii Implant Studio pentru a efectua aceste proceduri se dovedește a fi alegerea ideală pentru tine dacă îți dorești proceduri eficiente, durabile și nedureroase.

Expertiză și precizie în estetica dentara

Echipa noastră de specialiști este formată doar din medici cu experiență pe fiecare specializare a esteticii dentare pe care activăm. Igienizarea profesională, tratamentele cu fluor, albirea dentară ori aplicarea de bijuterii dentare se execută cu maximă precizie în cabinet de către personal calificat care ține cont cu strictețe de normele de calitate și siguranță impuse de domeniul stomatologiei în așa fel încât rezultatele obținute să fie în concordanță cu dorința pacientului, dar și cu nevoile clinice ale acestuia.

Tehnologii avansate în estetică

Pentru a putea garanta rezultate cu adevărat satisfăcătoare și sigure pentru toți pacienții noștri, am investit în aparatură de ultimă generație și am adoptat protocoale moderne de realizare a procedurilor de estetică dentară. De la instrumentele uzuale, până la materialele și substanțele utilizate pentru igienizare, albire și nu numai, totul este certificat și verificat în repetate rânduri în așa fel încât să putem spune cu încredere că oferim unele dintre cele mai performante și profesionale servicii de stomatologie estetică din țară.

Dorești să obții zâmbetul ideal? Contactează-ne acum!
Implant Studio Team
Servicii

Gama noastră de servicii de estetică dentară

Estetica dentară include totalitatea procedurilor care au drept rezultat final îmbunătățirea aspectului zâmbetului și, dincolo de rezultatele vizuale, susțin sănătatea orală prin îndepărtarea regulată a factorilor nocivi care conduc la apariția cariilor sau a problemelor parodontale.

Albirea dinților pentru un zâmbet radiant

Dinții albi sunt un standard de frumusețe acceptat general și toată lumea își dorește un zâmbet cât mai curat și strălucitor. Acest lucru se poate obține doar prin albirea profesională realizată în cabinetul de estetică dentară, cu produse atent selecționate și adaptate la patologia pacientului. Se poate deschide culoarea dinților cu până la două, trei nuanțe dintr-o singură ședință, fără disconfort. Cu toate acestea, este recomandat să nu se realizeze diferențe mai mari pe scara cromatică pentru că poate conduce la distrugerea smalțului sensibilitate dentară.

Detartraj dentar pentru că sănătatea dinților tăi contează!

Detartrajul intră în categoria serviciile dentare estetice, deși este una dintre procedurile recomandate a fi realizate la o perioadă de șase luni pentru a menține sănătatea dinților și a gingiilor. Acesta presupune îndepărtarea tartrului care se depune în timp pe dinți, rezultatul fiind un zâmbet mai curat și sănătos în doar câteva minute.

Periaj și AirFlow Dentar pentru perfecțiunea zâmbetului

Igienizarea profesională se realizează la fel ca detartrajul, la intervale de șase luni, pentru a îndepărta eficient placa bacteriană și a preveni astfel dezvoltarea problemelor stomatologice. Periajul profesional permite îndepărtarea eficientă a tuturor impurităților și depunerilor de pe dinți, cu ajutorul unor paste speciale îmbogățite cu fluor, care nu doar că vor da senzația de dinți mai albi, dar vor susține și refacerea smalțului, În strânsă legătură, airflow-ul ajută la îndepărtarea petelor de pe dinți cu ajutorul aerului propulsat la presiune ridicată, a apei calde și a unei pudre de bicarbonat, care ajută la uniformizarea nuanței dinților.
Medici

Echipa noastră de specialiști în estetică dentară

La Implant Studio te așteaptă o echipă de medici pasionați și dedicați cu o vastă experiență în estetică dentară.
DR. BRIAHNA SILVIU – Medic specialist protetică dentară
DR. CHIȚESCU CRISTINA – Medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială.

Dr. Briahna
Dr. Briahna Silviu
Medic specialist protetica dentara, absolvent UMF Carol Davila si co-fondator Implant Studio.
Specializare
Estetică dentară
Endodontie
Protetică dentară
Protetică pe implanturi
Dr.Chitescu
Dr. Chițescu Cristina
Medic Specialist ortodonție și ortopedie dento-facială. Masterat Damon – aparate autoligaturante.
Specializare
Estetică dentară
Ortodonție
Ortopedie dento-facială
Contact

Solicită o programare la clinica stomatologică Implant Studio!

Dacă îți dorești o programare sau mai multe detalii pentru oricare dintre serviciile oferite, te invităm să completezi formularul

FAQ

Întrebări frecvente despre estetica dentară

Tehnologia inovativă din spatele sistemului de implanturi este diferită de orice altă metodă de implantologie existentă. Bonturi mai mici, dar mai rezistente, realizate din materiale mai dure decât titanul, sunt montate în os, asigurând osteointegrare și un aspect impecabil.
Cele două tipuri de implant Straumann au ca principal punct de diferențiere factorul estetic. Pure Ceramic este soluția ideală pentru înlocuirea dinților frontali, dat fiind faptul că și bontul are culoarea dintelui natural, ceea ce garantează un aspect plăcut chiar și în caz de retracție gingivală. În plus, acest tip nu conține metale, fiind ideal pentru pacienții care suferă de sensibilitate sau intoleranță la astfel de materiale.
Tehnologia implanturilor Straumann vine cu avantajului unei durate de tratament mult mai mici. Indiferent de numărul implanturilor inserate, în doar patru săptămâni țesutul este perfect vindecat, putând fi montate coroanele pentru un zâmbet perfect.
Testimoniale

Povești ale pacienților noștri

Lucrăm din dragoste pentru oameni și zâmbete perfecte conform cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranță din domeniul stomatologiei. Acest lucru se poate observa prin zecile de rezultate satisfăcătoare pe care le-am obținut de-a lungul timpului, prin proceduri de estetică dentară adaptate și neinvazive. Iată doar câteva dintre ele:

Testimoniale

Ce spun pacienții despre serviciile noastre stomatologice

Mihaela Frangulea
Mihaela Frangulea
Recomand Implant Studio. Am ajuns la Dr Silviu pentru o problema la implant și s-a rezolvat imediat. Fără dureri si super profesionalism!
Ioana Pri.
Ioana Pri.
Implant Studio provided an exceptional dental experience. The staff is particularly kind and with great care towards the patient. The clinic has a modern technology, the cleanliness is exemplary, the procedures are carried out gently and professionally. Congratulations, keep up the excellent work you do!
Catalina Stoica
Catalina Stoica
Ce privilegiu sa fiu tratata la superlativ. Sa descopar atata profesionalism, minutiozitate, rigurozitate, empatie si... totul orientat catre pacient..., perfectiune, arta... in persoana medicilor! Ce e si mai uimitor este ca ti se demonteaza orice mit legat de durerea si frica de stomatolog, incredibil!
Andreea Farcas
Andreea Farcas
O clinica foarte profesionala, am facut tratament de canal la dl. doctor Briahna Silviu si totul a decurs foarte bine. Dl. doctor are foarte multa rabdare, explica totul foarte bine pe intelesul oricui si are o mana foarte usoara, nu am simtit nimic nici la anestezie, iar eu am frica de dentist de mica. Recomand!
Elena Tanase
Elena Tanase
Oameni minunați și profesioniști! Comunicativi și transparenți. Recomand cu toată încrederea.
Raluca Potlog
Raluca Potlog
O echipa de doctori minunata! Mi-a plăcut faptul că mi s-au oferit mai multe variante pentru tratament,am putut astfel sa pun toate întrebările care mă puteau lămuri pentru a lua cea mai buna decizie referitoare la un plan de tratament care sa îmi asigure o lucrare sigură și funcțională pe un termen cat mai lung. Personal empatic și dedicat,atent la nevoile pacienților. Recomand cu toată încrederea !
Alexandru Agarici
Alexandru Agarici
Recomand! Asta vine din partea unui fricos de dentiști 😁 Nicio durere, multă empatie și profesionalism.
Anca Duta
Anca Duta
Atmosfera relaxanta,oameni calzi si medici profesionisti!