Implant Dentar – Prețuri și Oferte

În prezent, implantul dentar reprezintă cea mai funcțională și sigură metodă de restaurare a danturii. Dacă îți dorești un zâmbet perfect, fără probleme, te așteptăm la Implant Studio, unde vei găsi soluții rentabile, adaptate nevoilor tale!

echipa-implant-studio

Cât costă un implant dentar și care sunt variantele disponibile?

Prețul pentru implanturi dentare variază în funcție de materialele din care sunt realizate, dar și de situația clinică a pacientului. În anumite cazuri, montarea unui implant dentar poate să necesite și intervenții precum extracții dentare sau adiție de os care implică anumite costuri suplimentare.

La Implant Studio, în prezent, poți alege dintre patru variante de implanturi: 

În cazul în care te confrunți cu mai mulți dinți lipsă consecutiv, există soluții de restaurare mai rentabile din punct de vedere financiar, cum ar fi sistemul fast and fixed pe patru sau șase implanturi ori coroane pe implant și punti pe implant.

Lista de prețuri pentru implanturi dentare

Pentru ca reușita tratamentului să fie garantată, utilizăm doar materiale de calitate superioară, precum Zirconiu premium, ceramică Emax și BioHPP Bredent, alături de soluții moderne de montare și confecționare printr-un protocol 100% digital. Descoperă prețul per dinte pentru fiecare variantă în parte și alege-o pe cea potrivită pentru tine:

Bredent vine cu avantajul a peste 45 de ani de existență și dezvoltare clinică, ceea ce garantează pacienților implanturi de calitate superioară și durabilitate ridicată. Prețul pentru un implant dentar BREDENT blueSKY / copaSKY este de 549 euro, în timp ce BREDENT white SKY, fără metale, este de 950 euro.

Dacă îți dorești un timp de tratament mai redus, fără să compromiți estetica și durata de viață a implantului, opțiunile Straumann sunt potrivite pentru tine. Doar 940 euro este prețul pentru implantul dentar STRAUMANN ROXOLID®, iar 1120 euro pentru STRAUMANN ROXOLID® SLActive®. Pentru un implant dentar STRAUMANN PURE CERAMIC vei plăti 1450 euro.

Dacă îți dorești să beneficiezi de avantajele unui implant dentar mai ieftin, soluțiile rapide de tip fast and fixed sunt alegerea perfectă. Îți vei putea restaura întreaga dantură pentru doar 3599 Euro per arcadă, în cazul variantelor All on 4, respectiv 4799 Euro pentru cele All on 6.

Coroane pe implant – Preț și Oferte

Dinți Implant într-o zi

În cazul în care optezi pentru coroane pe implant, costul se stabilește în funcție de numărul lucrărilor, dar și de materialul din care acestea sunt confecționate, fie ceramică, zirconiu sau compozit.

Punți pe implant - Preț și Oferte

punte pe implanturi dentare

La fel ca în cazul coroanelor, prețul implantului per dinte se calculează în funcție de dimensiunea punții și de materialele alese.

Descoperire implant și aplicare bont de vindecare gingivală

150 lei

Bont de vindecare personalizat

400 lei

Bont protetic implant

700 lei

Bont protetic tip Multi-Unit

1500 lei

Explantare implant

500-1000 lei

Preț sinus lift intern

1500 lei

Preț sinus lift extern

*Prețul variază în funcție de dificultate, include materialele de adiție osoasă și membrana de colagen/pericardium

3000 – 7000 lei

Implant dentar in rate

Pentru că uneori problemele pot să apară în momente nepotrivite, la clinica Implant Studio aveți la dispoziție un sistem flexibil de plată și puteți opta pentru plata tratamentelor în rate, astfel încât sa nu mai fie nevoie să amânați tratamentele stomatologice.

 

Tratamentul complet cu implant Bredent (Germania) cu plată în 12 rate fără dobândă este doar 349 lei/lună.

Fă acum o programare la Implant Studio!

Problemele financiare nu trebuie să reprezinte un impediment în rezolvarea afecțiunilor stomatologice. Durerea și aspectul neplăcut al danturii tale pot fi eliminate complet din viața ta prin doar câteva vizite la Clinica Implant Studio. Tot ce trebuie să faci pentru o programare este să completezi formularul online sau să apelezi numărul de telefon afișat, iar un membru al echipei noastre îți va prelua solicitarea în cel mai scurt timp. Profesionalismul, promptitudinea și prețurile avantajoase te vor convinge că ai făcut alegerea ideală pentru sănătatea ta orală!

Implant Studio Logo

Întrebări frecvente despre prețul implanturilor dentare

În calcularea prețurilor pentru implanturi dentare se iau în considerare materialele din care sunt realizate bonturile și coroanele, modalitatea de montare, cât și proceduri suplimentare care trebuie efectuate pentru a asigura reușita tratamentului.

Implant Studio oferă posibilitatea pacienților săi de a achita în rate cu cardul tratamentele costisitoare în așa fel încât să nu mai amâne vizita la stomatolog.

Da. Există diverse vouchere și campanii pe care Implant Studio le desfășoară pentru clienții săi pentru a-i ajuta să economisească sume semnificative în cazul tratamentelor complexe. Descoperă acum care sunt promoțiile active!

Către WhatsApp
1
Suntem aici dacă ai nevoie de ajutor!
Implant Studio
Bună ziua!
Bine aţi venit la Implant Studio!
Spuneți-ne cu ce vă putem ajuta și noi vă raspundem în cel mai scurt timp