Dinți pe implant într-o zi

Dinți într-o singură zi cu SKY Fast & Fixed

Prin intermediul tratamentului revoluționar SKY Fast & Fixed, pacienții pot beneficia acum de o dantură fixă în doar 24 de ore.

Utilizăm implanturi Germane premium prin care facem trecerea de la dinți irecuperabili, lipsa completă a dinților sau proteză dentară mobilă la dinți ficși pe implanturi, printr-o singura intervenție chirurgicală.

Cine poate beneficia de tratamentul SKY FAST & FIXED?

Sistemul Fast & Fixed constă într-o reconstrucție completă a danturii și este indicat persoanelor cu dinți compromiși ce nu mai pot fi salvați, sau pacienților cu proteze dentare mobile. În aceste situații, se pot realiza implanturile dentare și lucrarea fixă pe implant într-o singură zi, fără a mai fi nevoie de procedee de adiție de os, scurtându-se astfel timpul de așteptare și minimizând numărul necesar de ședințe de tratament.

Avantajele sistemului de implant dentar rapid FAST & FIXED de la Bredent

Dinți pe implant într-o zi - plată în rate

Pentru că uneori problemele pot să apară în momente nepotrivite, la clinica Implant Studio aveți la dispoziție un sistem flexibil de plată și puteți opta pentru plata tratamentelor în rate, astfel încât sa nu mai fie nevoie să amânați tratamentele stomatologice.

Pentru mai multe detalii despre cum puteți beneficia de implant dentar în rate sau dinți pe implant într-o zi în rate, vă invităm să accesați link-ul de mai jos.