Recomandări pacienți

Reguli preluare pacienți pe perioada pandemiei SARS-CoV-2

Pe perioada stării de urgență/alertă datorată pandemiei SARS-CoV-2, am fost nevoiți să implementăm noi reguli pentru siguranța dumneavoastră.

1. Accesul pacienților în clinică se face exclusiv pe bază de programare online/telefonică și doar în urma unui triaj telefonic. Programările vor ține cont de prioritățile tratamentelor, iar medicul stomatolog este singurul în măsură să stabilească priorităţile, precum şi definirea acestora în cadrul cabinetului stomatologic.

2. Pacienții sunt rugați să vină neînsoțiți. Excepție fac: copiii, persoanele cu nevoi speciale, pacienţii foarte vârstnici. În cazul pacienților copii, un singur părinte va însoți copilul în clinică pentru tratament.

3. Este necesar ca înainte şi după terminarea tratamentului, pacienţii/însoţitorii să poarte mască de protecție.

4. Accesul în clinică nu se poate realiza mai devreme de ora programării, pentru a nu aglomera zonele de așteptare. Dacă sosiți mai devreme, veți fi rugat să așteptați în mașină sau într-o zona care să permită aplicarea regulilor de distanțare socială.

5. Accesul în clinică se poate doar în momentul în care veți fi invitat de către reprezentanul clinicii care se ocupă de preluarea pacienților. În situația în care, din motive obiective, nu putem asigura preluarea la ora stabilită pentru programare, vă vom comunica motivul și durata întârzierii.

6. La intrarea în clinică vi se va măsura temperatura corporală cu ajutorul unui termoscanner. În situatia în care temperatura depașește 37.3 grade, va fi necesar să reprogramăm ședința de tratament și să consultați medicul de familie.

7. Veți fi rugat să vă dezinfectați mâinile folosindu-vă de dispenserele poziționate la intrare.

8. Veți fi rugat să vă înfoliați tălpile folosind aparatul special de la intrarea în clinică.

9. După încheierea operațiunilor de dezinfectare și echipare corespunzătoare, veți fi invitat la recepție, unde va fi necesar să completați si semnați declarația pe proprie răspundere, care vă încadrează în gradul de risc de infectare cu COVID-19, împreună cu celelalte documente din fișa medicală a pacientului.

10. În sălile de așteptare și spațiile comune sunteți rugat să păstrați distanța sociala de 1.5 – 2 m față de ceilalți vizitatori.

11. La intrarea în cabinet sunteți rugat să vă dezinfectați mâinile cu soluția antiseptică aflată în dispenserele de la intrarea în cabinet.

12. Atât înaintea tratamentului, cât şi la finalul acestuia, se procedează la efectuarea de clătiri de minimum 30 de secunde cu soluţii de 1% sau 1,5% peroxid de hidrogen ori cu soluţii speciale antiseptice.

13. În urma recomandărilor legale privind limitarea răspândirii virusului SARS-COV-2, au fost îndepartate din salile de așteptare revistele, jucăriile și dozatoarele de apa. Vă rugam solicitați personalului clinicii ajutorul în situația în care aveți nevoie de lichide pentru a vă hidrata sau orice alt sprijin pentru a vă asigura șederea în clinică în parametrii optimi.

Cu mulțumiri, echipa Implant Studio.

Către WhatsApp
1
Suntem aici dacă ai nevoie de ajutor!
Implant Studio
Bună ziua!
Bine aţi venit la Implant Studio!
Spuneți-ne cu ce vă putem ajuta și noi vă raspundem în cel mai scurt timp