Punte Dentară pe Implanturi

În cazul pacienților care se confruntă cu lipsa mai multor dinți consecutiv, punțile dentare pe implant reprezintă cea mai eficientă și rentabilă soluție de refacerea a danturii. În cazul în care îți dorești să apelezi la o astfel de lucrare, te așteptăm la Implant Studio pentru un consult și un plan de tratament adecvat nevoilor și dorințelor tale.

echipa-implant-studio

Beneficiile punților pe implanturi

Spre deosebire de punțile dentare obișnuite, punțile pe implant nu sunt condiționate de existența unor dinți de legătură care să susțină lucrarea. Acestea pot fi montate cu ușurință chiar și în cazurile în care toți dinții lipsesc, datorită implanturilor care se inserează în os. Reprezintă una dintre cele mai avantajoase metode de restaurare a danturii, durabile și foarte rezistente, în timp ce prețurile sunt accesibile pentru orice categorie de buget.

Cum funcționează punțile dentare pe implanturi?

Punțile dentare pe implanturi sunt soluții protetice utilizate pentru a înlocui unul sau mai multe dinți lipsă printr-o metodă fixă. Aceste punți se bazează pe implanturi dentare, care sunt înșurubate direct în osul maxilarului. Implanturile servesc ca rădăcini artificiale și oferă o bază stabilă pentru puntea dentară. După ce implanturile sunt inserate și osul s-a vindecat în jurul lor, un pilon (o piesă de legătură) este atașat fiecărui implant. Punțile dentare sunt apoi fabricate pentru a se potrivi cu estetica și funcționalitatea danturii pacientului și sunt fixate pe piloni.. Rezultatul este o restaurare stabilă, durabilă și estetică, ce simulează aspectul și funcția dinților naturali.

Fast and Fixed Bredent

Avantajele față de punțile tradiționale

Punțile dentare pe implant sunt o soluție mai rapidă, mai sigură și mai durabilă decât cele tradiționale, dat fiind faptul că se folosesc bonturi protetice ca elemente de legătură. Drept urmare, scade riscul ca un dinte folosit ca stâlp să se deterioreze și să fie necesară înlocuirea coroanei.

Before After

Procedura de instalare a punților pe implanturi

La fel ca în cazul inserării implanturilor obișnuite, totul începe cu un consult unde se stabilesc etapele de tratament. Dacă este cazul, se efectuează extracțiile necesare sau adiția osoasă, urmând inserarea bontului în os. Până la momentul vindecării și osteogenezei, se amplasează o punte provizorie care va fi ulterior înlocuită cu cea permanentă, care se lipsește cu un adeziv foarte puternic pe implant, imitând perfect dinții naturali.

Cât costă o punte dentară pe implanturi?

Prețurilor punților dentare variază în funcție de numărul de dinți restaurați, dar și de materialul din care sunt realizate. Pentru mai multe detalii te invităm să consulți lista noastră de prețuri: https://implantstudio.ro/pret-punti-dentare/!

Una din cele mai mari satisfacții pe care le putem avea este să vedem fericirea pacienților în urma tratamentelor ralizate.  De aceea te invităm să consulți și părerile de la câțiva dintre pacienții care ne-au vizitat și au beneficiat de tratamente la noi în clinică.

Catalina Stoica
Catalina Stoica
25 Octombrie 2023
Ce privilegiu sa fiu tratata la superlativ. Sa descopar atata profesionalism, minutiozitate, rigurozitate, empatie si… totul orientat catre pacient…, perfectiune, arta… in persoana medicilor! Ce e si mai uimitor este ca ti se demonteaza orice mit legat de durerea si frica de stomatolog, incredibil!
Andreea Farcas
Andreea Farcas
25 Octombrie 2023
O clinica foarte profesionala, am facut tratament de canal la dl. doctor Briahna Silviu si totul a decurs foarte bine. Dl. doctor are foarte multa rabdare, explica totul foarte bine pe intelesul oricui si are o mana foarte usoara, nu am simtit nimic nici la anestezie, iar eu am frica de dentist de mica. Recomand!
Elena Tanase
Elena Tanase
20 Octombrie 2023
Oameni minunați și profesioniști! Comunicativi și transparenți. Recomand cu toată încrederea.
Raluca Potlog
Raluca Potlog
19 Octombrie 2023
O echipa de doctori minunata! Mi-a plăcut faptul că mi s-au oferit mai multe variante pentru tratament,am putut astfel sa pun toate întrebările care mă puteau lămuri pentru a lua cea mai buna decizie referitoare la un plan de tratament care sa îmi asigure o lucrare sigură și funcțională pe un termen cat mai lung. Personal empatic și dedicat,atent la nevoile pacienților. Recomand cu toată încrederea !
Alexandru Agarici
Alexandru Agarici
19 Octombrie 2023
Recomand! Asta vine din partea unui fricos de dentiști 😁 Nicio durere, multă empatie și profesionalism.
Anca Duta
Anca Duta
19 Octombrie 2023
Atmosfera relaxanta,oameni calzi si medici profesionisti!
Alexandra Ana-Maria Groza
Alexandra Ana-Maria Groza
6 Octombrie 2023
Este locul în care am găsit o echipă super faină, profeşionişti şi foarte implicați! Felicitări!
CLAUDIA ALECU
CLAUDIA ALECU
6 Octombrie 2023
Cei mai minunati medici! De drag mergi la stomatolog! Super profesionisti si super draguti! Dr Rafi & Dr Silviu fac impreuna o echipa minunata. Sunt foarte intelegatori si foarte atenti la nevoile pacientului. Dr Rafi are o mana de aur. Nu am simtit nicio durere la cele 3 extractii dentare pe care le-am facut. Recuperarea a fost foarte usoara! Dr Silviu lucreaza impecabil si foarte atent. Recomand cu drag clinica Implant Studio!
5405
Implanturi dentare inserate
1833
Pacienți fericiți
IMPLANT STUDIO

Alege Implant Studio București pentru punți dentare pe implanturi!

Te așteptăm în clinica Implant Studio pentru a obține zâmbetul visat cu ajutorul punților dentare. Fără durere sau disconfort, într-un timp foarte scurt, vei putea zâmbi din nou cu încredere și vei recăpăta complet funcționalitatea danturii tale!

Completează formularul alăturat şi noi te contactăm în cel mai scurt timp.

Puteți face programare și telefonic sau prin WhatsApp la numărul 0755.900.009

Implant Studio Logo

Întrebări frecvente despre punțile dentare pe implanturi

În funcție de câți dinți trebuie înlocuiți și de maxilarul vizat, pentru o punte dentară pot fi necesare patru implanturi pentru a reface întreaga dantură de pe mandibulă și șase pentru cea maxilară.

În majoritatea cazurilor, sunt necesare până la șase săptămâni de la montarea implantului până la fixarea punților definitive. Există totuși soluții și mai rapide, de tipul Fast and Fixed cu ajutorul cărora poți obține dinți ficși în 24 de ore.

O igienă dentară optimă, indiferent de lucrarea efectuată, este constituită dintr-un periaj riguros, folosirea aței dentare, a apei de gură și utilizarea unui duș bucal la nevoie. Totodată, controalele periodice sunt esențiale pentru a te asigura de faptul că organismul reacționează bine la implant și că nu există urme de deteriorare.

Articole medicale despre implantul dentar

Către WhatsApp
1
Suntem aici dacă ai nevoie de ajutor!
Implant Studio
Bună ziua!
Bine aţi venit la Implant Studio!
Spuneți-ne cu ce vă putem ajuta și noi vă raspundem în cel mai scurt timp