Punți Dentare – Preț și Oferte

Programează o vizită în cabinetul nostru și scapă de problemele dentare care îți pot afecta încrederea de sine!

Puntea dentară este utilizată în situațiile în care lipsesc unul sau mai mulți dinți, fiind alternativa la implant mai accesibilă din punct de vedere financiar. Durabilitatea, rezistența, prețul accesibil și camuflarea perfectă cu restul dinților sunt câteva dintre principalele avantaje pentru care merită să optezi pentru o astfel de soluție. Este una dintre cele mai versatile și eficiente soluții de protetică dentară, iar condiția principală pentru a putea fi efectuată este prezența unor dinți restanți pentru a servi drept structuri de legătură și susținere a protezei.

Before After lucrare zirconiu 384 beforelucrare zirconiu 384 after

Cât costă o punte dentara și care sunt variantele disponibile?

Prețul pentru o punte dentară depinde de mai multe aspecte, de la starea sănătății orale a pacientului, până la tipul de lucrare necesar și materialul din care aceasta este realizată. De aceea, înainte de face calcule cu privire la tratament îți recomandăm să te prezinți la cabinet pentru un control amănunțit. De multe ori prețul poate fi mai mic decât calculul făcut individual acasă. 

Pentru că există mai multe opțiuni de punți dentare dintre care se alege în funcție de patologia stabilită, este necesar să discuți cu medicul tău care soluție este potrivită pentru tine atât din punct de vedere medical, cât și financiar.

În ceea ce privește modalitatea de aplicare, îți propunem punți clasice, de tip Maryland, Cantilever și pe implant. După alegerea acestui pas, rămâne să te decizi asupra materialului din care este realizată puntea. Îți propunem varianta unor punți metalo-ceramice, integral ceramice, din zirconiu, din material acrilic sau din plastic, fiecare propunând avantaje și dezavantaje despre care vei putea discuta detaliat cu medicul specialist la primul consult.

caz fast and fixed

Listă de prețuri punți dentare

Chiar dacă o mare parte din prețul lucrării o reprezintă procedurile de pregătire a dinților necesare înainte de aplicarea punții propriu-zise, tipul de punte aleasă stabilește costul final. Drept urmare am listat prețurile pentru fiecare tip de punte disponibilă în așa fel încât să poți determina orientativ valoarea tratamentului de care ai nevoie. Costul tratamentului poate varia în funcție de situația prezentată și nevoi sau preferințe, însă la Implant Studio ne concentrăm pe propunerea unei soluții de tratament cât mai avantajoase din punctul de vedere al calității și prețului.

Punte colată tip Maryland – Preț și Oferte

punte maryland

Maryland este puntea cel mai puțin invazivă în raport cu dinții vecini datorită faptului că aceștia rămân neprelucrați. În locul coroanelor de susținere se aplică extensii ale coroanelor care înlocuiesc dinții vecini, ca niște aripi, pe interiorul dinților de susținere. Aceasta este o variantă mai costisitoare decât puntea clasică sau Cantilever, însă asigură protecția dinților sănătoși. De cele mai multe ori este utilizată ca soluție provizorie de lungă durată.

Puntea dentară clasică sau Cantilever

Diferența dintre o punte dentară Cantilever și una clasică o reprezintă numărul de dinți de susținere necesari pentru montarea și susținerea lucrării. Acest tip permite utilizarea unui singur dinte ca stâlp de susținere pentru puncte care, de regulă, se recomandă a fi caninul. Se recomandă în situațiile în care se dorește restaurarea unui singur dinte lipsă, ori în situația în care nu există o legătură stabilă de ambele părți.

Punte dentară pe implanturi – Pret și Oferte

punte-pe-implanturi-dentare

Puntea pe implanturi este varianta mai accesibilă din punct de vedere financiar decât implanturile individuale, fiind, de asemenea, utilizată pentru a suplini lipsa mai multor dinți, mai ales în cazul în care nu există soluții pentru a realiza o legătură puternică. Aceste punți se montează pe bonturi protetice, fie prin înfiletare cu șurub, fie prin cimentare cu un material care permite dezlipirea pentru a se putea realiza o igienizare optimă în cabinet.

Te bucuri de super-oferte de preț la Punți Dentare!

La Implant Studio vrem ca fiecare pacient să poată profita din plin de tratamentul de care are nevoie pentru a restaura funcțiile danturii. Punțile dentare sunt cele mai accesibile soluții protetice, însă în cazul unor tratamente complexe, costul final poate fi mai mare. Drept urmare, pe lângă faptul că încercăm constant să păstrăm prețurile la un nivel competitiv, adesea propunem sesiuni de promoții considerabile prin care poți accesa reduceri la proceduri standard ori ai posibilitatea să beneficiezi de diferite vouchere. Trebuie doar să fii la curent constant cu promoțiile active în clinică și să profiți de acestea.

O altă soluție financiară pe care o propunem pentru a facilita accesul la tratament complete este posibilitatea de plată în rate cu cardul BT. În cazul în care ai nevoie de lucrări protetice complexe, această soluție este ideală pentru a acoperi întreaga procedură fără eforturi financiare mari.

De asemenea, fiecare plată cu cardul te ajută să acumulezi puncte care se transformă în reducere la următoarea procedură realizată în cabinet. Așadar, obții 3% discount pentru următoarea plată pe care o efectuezi la noi, indiferent de valoarea acesteia.

Fă acum o programare la Implant Studio!

Problemele financiare nu trebuie să reprezinte un impediment în rezolvarea afecțiunilor stomatologice. Durerea și aspectul neplăcut al danturii tale pot fi eliminate complet din viața ta prin doar câteva vizite la Clinica Implant Studio. Tot ce trebuie să faci pentru o programare este să completezi formularul online sau să apelezi numărul de telefon afișat, iar un membru al echipei noastre îți va prelua solicitarea în cel mai scurt timp. Profesionalismul, promptitudinea și prețurile avantajoase te vor convinge că ai făcut alegerea ideală pentru sănătatea ta orală!

Implant Studio Logo

Întrebări frecvente despre prețul punților dentare

Pentru a ne asigura că acoperim toate ariile de interes cu privire la tratamentul cu punți dentare, iată câteva dintre răspunsurile la cele mai frecvente întrebări adresate de către pacienții care ne-au trecut pragul. În cazul în care există și alte nelămuriri, ne poți contacta telefonic sau poți discuta direct cu medicul stomatolog în momentul în care te prezinți la consultație.

Plata în rate cu cardul BT este disponibilă pentru toate procedurile dentare pe care le realizăm în cabinet. De asemenea, fiecare plată integrală realizată cu cardul BT îți aduce 3% reducere la plata următorului tratament pe care îl vei urma la noi.

Da. Încercăm să oferim soluții financiare avantajoase pentru plata tuturor tratamentelor dentare pe care le realizăm. Demarăm constant campanii prin care se oferă discounturi considerabile pentru prețul întregii lucrări, așa că urmărește-ne constant și descoperă când sunt active astfel de oferte.

Către WhatsApp
1
Suntem aici dacă ai nevoie de ajutor!
Implant Studio
Bună ziua!
Bine aţi venit la Implant Studio!
Spuneți-ne cu ce vă putem ajuta și noi vă raspundem în cel mai scurt timp