Incrustații Dentare – Preț și Oferte

Programează o vizită în cabinetul nostru și scapă de problemele dentare care îți pot afecta încrederea de sine!

Incrustațiile dentare sunt soluții protetice inovative prin care se poate restaura un dinte care a fost afectat de carii sau de traumatisme puternice. Foarte estetice și durabile, aceste lucrări sunt recomandate de către medici în locul obturațiilor obișnuite datorită faptului că se pliază mai bine pe dintele natural, îi reconstituie morfologia și asigură astfel o rezistență îndelungată.

Before After lucrare zirconiu 384 beforelucrare zirconiu 384 after

Cât costă o incrustație dentară și care sunt variantele disponibile?

Prețul pentru o incrustație dentară se stabilește în mod personalizat, de la un caz la altul, în funcție de nevoile și situația pacientului. Trebuie luate în considerare atât gravitatea traumatismului, cât și tipul de incrustație potrivită pentru restaurare și materialul din care aceasta este realizată. 

La Implant Studio îți propunem onlay și inlay, realizate din materiale de calitate superioară precum ceramica, zirconiul sau compozitul. Fiecare dintre acestea are un preț predeterminat, care îți va fi comunicat în momentul stabilirii planului de tratament în așa fel încât să te poți orienta către varianta care se pliază posibilităților tale financiare.

caz fast and fixed

Listă de prețuri incrustații dentare

Pentru că ne dorim transparență totală astfel încât pacienții noștri să fie informați corespunzător în momentul în care ne calcă pragul, am conturat o listă cu prețurile pentru fiecare tip de incrustație disponibilă. În acest mod vei ști cu exactitate către ce variantă să te orientezi și, în cazul în care alegerea ta corespunde nevoilor medicale, vom ține cont de dorințele comunicate.

Incrustații Dentare Ceramice – Preț și Oferte

incrustatie ceramica

Ceramica este considerat cel mai prețios și estetic material din care se realizează lucrări protetice și asta datorită faptului că imită perfect aspectul dinților naturali, asigurând o durată mare de viață. Incrustațiile integral ceramice sunt confortabile și greu de deosebit la aspect de dinții naturali.

Incrustații Dentare Zirconiu – Preț și Oferte

incrustatie zirconiu

Zirconiul este și mai rezistent decât ceramica, fiind considerat cel mai potrivit material pentru incrustații dentare. Biocompatibil, estetic și foarte durabil, este potrivit pentru a înlocui plombele inestetice în schimbul unui preț foarte avantajos și cu o foarte bună rezistență în timp.

Incrustații Dentare Compozit – Preț și Oferte

Compozitul permite prelucrarea în detaliu după nevoile pacientului, pliindu-se perfect pe forma și dimensiunile cavității ce urmează a fi restaurate. Ieftin, durabil și cu un aspect estetic aproape la nivelul celorlalte două opțiuni, este varianta perfectă în cazul în care se dorește o soluție de tratament accesibilă din punct de vedere financiar.

Incrustații Inlay – Preț și Oferte

incrustatie tip inlay

Incrustațiile dentare se mai impart în alte două categorii: inlay și onlay, în funcție de tipul de construcție dentară realizată. Inlayurile sunt potrivite pentru carii adânci, reușind să umple perfect golurile create de acestea, imitând perfect forma dintelui natural, pentru cazurile în care nu este necesară refacerea cuspizilor. Prețul unei incrustații de tip inlay incepe de la 800 de lei în funcție de materialul ales.

Incrustații Onlay – Preț și Oferte

incrustatie tip onlay

Onlay sunt incrustațiile prin care se restaurează o parte mai mare din dinte, acoperind unul sau mai mulți cuspizi, fără a-i înlocui. Aceste lucrări protetice sunt potrivite în cazul traumatismelor severe și a cariilor mari care au dus la pierderea unei suprafețe a dintelui. Aceste incrustații pot reface până la patru dintre cei cinci pereți ai dintelui, fiind ultima soluție cu rezistență ridicată înainte de a fi necesară aplicarea unei coroane dentare care este, în esență, o opțiune mai invazivă și dăunătoare țesutului natural, decât sunt incrustațiile.

Te bucuri de super-oferte de preț la incrustațiile dentare!

Ne dorim să asigurăm condiții cât mai bune pentru ca pacienții noștri să poată beneficia de toate tratamentele stomatologice de care au nevoie. De aceea propunem soluții financiare avantajoase prin care te încurajăm să vii la stomatolog cât mai curând, înainte ca eventuala problemă cu care te confrunți să se agraveze.

Dincolo de faptul că există un tip de incrustație dentară pentru orice buget, derulăm frecvent campanii prin care să ai acces la discounturi considerabile pentru toate procedurile de care ai nevoie. Fie că te prezinți cu un singur dinte afectat, fie că ai nevoie de un tratament complex, în urma aplicării ofertelor noastre vei beneficia de o reducere avantajoasă de preț. De asemenea, în cazul procedurilor complexe există și posibilitatea de plată în rate cu cardul de credit StarBT, care te ajută să eșalonezi costul incrustațiilor dentare în mai multe tranșe lunare pentru și mai multă flexibilitate din punct de vedere financiar.

Un alt avantaj financiar de care te bucuri atunci când alegi să realizezi invcrustații dentare la Implant Studio îl reprezintă posibilitatea de a acumula puncte care se transformă în reducere. Cu fiecare plată integrală efectuată cu cardul BT obții 3% reducere la următoarea procedură pe care o vei realiza la noi în clinică.

Fă acum o programare la Implant Studio!

Problemele financiare nu trebuie să reprezinte un impediment în rezolvarea afecțiunilor stomatologice. Durerea și aspectul neplăcut al danturii tale pot fi eliminate complet din viața ta prin doar câteva vizite la Clinica Implant Studio. Tot ce trebuie să faci pentru o programare este să completezi formularul online sau să apelezi numărul de telefon afișat, iar un membru al echipei noastre îți va prelua solicitarea în cel mai scurt timp. Profesionalismul, promptitudinea și prețurile avantajoase te vor convinge că ai făcut alegerea ideală pentru sănătatea ta orală!

Implant Studio Logo

Întrebări frecvente despre prețul incrustațiilor dentare

Pentru a lămuri orice aspect financiar despre incrustații dentare realizate în cadrul cabinetului nostru, am conturat pentru tine o listă cu răspunsuri pentru cele mai frecvente întrebări pe care le-am primit de la pacienții noștri.

Pentru că incrustațiile dentare sunt o soluție de tratament mai estică, eficientă și durabilă decât o simplă obturație și prețul este puțin mai ridicat. Acesta poate fi influențat de dimensiunea traumatismului care trebuie reabilitat, de tipul incrustației, dar și de materialul din care aceasta este realizată.

Ne dorim să facilităm accesul cât mai multor persoane la tratamente stomatologice de specialitate și de aceea propunem constant soluții financiare avantajoase. Ai la dispoziție opțiunea de plată în rate cu cardul BT, dar îți oferim și acces la diverse campanii cu discounturi semnificative la proceduri specifice.

Deși incrustațiile dentare intră în categoria procedurilor dentare mai puțin costisitoare, știm că în cadrul tratamentelor complexe, fiecare ban economisit contează, motiv pentru care propunem oferte avantajoase și promoții pentru toate tratamentele realizate. Trebuie doar să ne urmărești constant pentru a fi la curent cu toate ofertele active.

Către WhatsApp
1
Suntem aici dacă ai nevoie de ajutor!
Implant Studio
Bună ziua!
Bine aţi venit la Implant Studio!
Spuneți-ne cu ce vă putem ajuta și noi vă raspundem în cel mai scurt timp