Fațete Dentare – Preț și Oferte

Programează o vizită în cabinetul nostru și scapă de problemele dentare care îți pot afecta încrederea de sine!

Fațetele dentare sunt la momentul actual cea mai rapidă, estetică și non-invazivă soluție de înfrumusețare a danturii pe termen lung. În cazul în care îți dorești albirea și uniformizarea nuanței dinților, corectarea formei acestora, reducerea spațiilor interdentare prea mari ori corectarea unor malformații minore, fațetele sunt soluția ideală la care poți apela. Disponibile într-o varietate de opțiuni, din materiale de înaltă calitate, te așteptăm la Implant Studio pentru a discuta un plan de tratament personalizat cu ajutorul căruia să obții zâmbetul mult visat.

Before After lucrare zirconiu 384 beforelucrare zirconiu 384 after

Cât costă o fațetă dentară și care sunt variantele disponibile?

Prețul unei fațete dentare poate varia în funcție de multe aspecte, începând cu materialul din care este realizată și până la clinica la care se realizează procedura. La Implant Studio ne dorim să propunem soluții financiare accesibile pentru orice categorie de buget în așa fel încât orice pacient să poată profita de beneficiile acestor tratamente protetice.

Două dintre cele mai cunoscute și apreciate variante de fațete dentare sunt cele ceramice și cele din zirconiu. Ambele materiale sunt cunoscute pentru aspectul estetic desăvârșit, dar și pentru faptul că sunt foarte rezistente, asigurând longevitate lucrării. 

Fațetele ceramice EMAX imită perfect aspectul dinților naturali, atât prin nuanță, cât și prin transluciditatea specifică, fiind dificil de identificat o diferență. Aplicate și îngrijite corect, pot ajunge la o durată de viață de până la 10-15 ani. 

Fațetele din zirconiu demonstrează un nivel de rezistență mai ridicat decât cele din ceramică, însă sunt mai mate și mai opace, lucru ce ar putea duce la un aspect mai puțin estetic în comparație cu cele din ceramică, mai ales în cazul dinților frontali, motiv pentru care se recomandă în special lucrărilor pe premolari și molari, prețul pentru o fațetă fiind de 1.350, respectiv 1.450 de lei.

caz fast and fixed

Listă de prețuri fațete dentare

Pentru transparență deplină și confort financiar pentru pacienții noștri, am creionat o listă completă de prețuri pentru toate lucrările protetice pe care le efectuăm în clinică. În acest mod îți vei putea contura un plan financiar în prealabil și, dacă dorințele tale se pliază pe posibilitățile reale de tratament, putem începe să lucrăm la zâmbetul mult visat imediat.

Fațete integral ceramice (Emax) – Preț și Oferte

veneers-metal-free-1

Deși fațetele ceramice EMAX sunt o soluție mai costisitoare, pe termen lung își demonstrează avantajele pentru că rezistă impecabil până la 15 ani și imită perfect dinții naturali, ajutandu-te să obții un zâmbet perfect, cât se poate de natural.

Știm că pentru multe persoane o astfel de lucrare reprezintă un efort financiar considerabil, dar pentru noi sănătatea nu are preț, motiv pentru care îți propunem soluții financiare avantajoase prin care să îți permiți un tratament complet, indiferent de buget. Oferim posibilitatea de plată în rate, cu cadul BT, în așa fel încât să beneficiezi de flexibilitate financiară pe tot parcursul tratamentului, dar și după. De asemenea, propunem frecvent noi vouchere și campanii cu discounturi generoase care pot viza și tratamentele de fațetare. Trebuie doar să ne urmărești constant și în acest mod vei putea face economii considerabile.

Fațete Zirconiu – Preț și Oferte

coroana zirconiu metal free nbg

Fațetele din zirconiu sunt o opțiune și mai avantajoasă din punct de vedere financiar, diferența de preț simțindu-se în momentul în care optezi pentru tratamente complexe. Pentru fațetele din zirconiu îți propunem două variante One Smile și Ivoclar stratificat, la 1.350, respectiv 1.450 lei. Cea din urmă vine cu o rezistență și mai mare, însă alegerea între cele două se va face abia în urma unui consult stomatologic pentru a determina care este cea mai bună posibilitate.

Și pentru aceste tipuri de fațete sunt disponibile aceleași oferte și soluții financiare. Te poți bucura de tratament protetic de fațetare atât cu plata în rate cu cardul, cât și la o reducere semnificativă de preț dată de promoții periodice.

Cimentare fațetă realizată în altă clinică

200 lei / dinte

Mock-up / Smile test-drive

800 lei/arcadă

Model de studiu printat per arcadă (include scanare intraorală)

200 lei

Te bucuri de super-oferte de preț la fațetele Dentare!

Pentru că ne dorim ca pacienții noștri să se poată bucura de sănătatea orală și de un zâmbet perfect, venim cu soluții financiare, oferte și promoții pentru toată gama de lucrări protetice cu fațete. Fie că îți dorești fațete integral ceramice sau din zirconiu, ai garanția faptului că plătești un preț foarte avantajos care îți deschide ușile către zâmbetul la care ai visat datorită tuturor campaniilor de reduceri pe care le derulăm pentru pacienții noștri.

Implant Studio este locul în care idealul zâmbetului perfect poate fi materializat în schimbul unor costuri foarte avantajoase pentru că ne dorim ca fiecare pacient aflat în căutarea soluției protetice ideale să găsească în noi un sprijin continuu. Sănătatea orală a fiecărui pacient care își pune încrederea în serviciile noastre este obiectivul nostru principal și tocmai propunem prețuri foarte avantajoase, iar suplimentar venim periodic cu diferite oferte și promoții.

Catalina Stoica
Catalina Stoica
25 Octombrie 2023
Ce privilegiu sa fiu tratata la superlativ. Sa descopar atata profesionalism, minutiozitate, rigurozitate, empatie si… totul orientat catre pacient…, perfectiune, arta… in persoana medicilor! Ce e si mai uimitor este ca ti se demonteaza orice mit legat de durerea si frica de stomatolog, incredibil!
Andreea Farcas
Andreea Farcas
25 Octombrie 2023
O clinica foarte profesionala, am facut tratament de canal la dl. doctor Briahna Silviu si totul a decurs foarte bine. Dl. doctor are foarte multa rabdare, explica totul foarte bine pe intelesul oricui si are o mana foarte usoara, nu am simtit nimic nici la anestezie, iar eu am frica de dentist de mica. Recomand!
Elena Tanase
Elena Tanase
20 Octombrie 2023
Oameni minunați și profesioniști! Comunicativi și transparenți. Recomand cu toată încrederea.
Raluca Potlog
Raluca Potlog
19 Octombrie 2023
O echipa de doctori minunata! Mi-a plăcut faptul că mi s-au oferit mai multe variante pentru tratament,am putut astfel sa pun toate întrebările care mă puteau lămuri pentru a lua cea mai buna decizie referitoare la un plan de tratament care sa îmi asigure o lucrare sigură și funcțională pe un termen cat mai lung. Personal empatic și dedicat,atent la nevoile pacienților. Recomand cu toată încrederea !
Alexandru Agarici
Alexandru Agarici
19 Octombrie 2023
Recomand! Asta vine din partea unui fricos de dentiști 😁 Nicio durere, multă empatie și profesionalism.
Anca Duta
Anca Duta
19 Octombrie 2023
Atmosfera relaxanta,oameni calzi si medici profesionisti!
Alexandra Ana-Maria Groza
Alexandra Ana-Maria Groza
6 Octombrie 2023
Este locul în care am găsit o echipă super faină, profeşionişti şi foarte implicați! Felicitări!
CLAUDIA ALECU
CLAUDIA ALECU
6 Octombrie 2023
Cei mai minunati medici! De drag mergi la stomatolog! Super profesionisti si super draguti! Dr Rafi & Dr Silviu fac impreuna o echipa minunata. Sunt foarte intelegatori si foarte atenti la nevoile pacientului. Dr Rafi are o mana de aur. Nu am simtit nicio durere la cele 3 extractii dentare pe care le-am facut. Recuperarea a fost foarte usoara! Dr Silviu lucreaza impecabil si foarte atent. Recomand cu drag clinica Implant Studio!

Fă acum o programare la Implant Studio!

Problemele financiare nu trebuie să reprezinte un impediment în rezolvarea afecțiunilor stomatologice. Durerea și aspectul neplăcut al danturii tale pot fi eliminate complet din viața ta prin doar câteva vizite la Clinica Implant Studio. Tot ce trebuie să faci pentru o programare este să completezi formularul online sau să apelezi numărul de telefon afișat, iar un membru al echipei noastre îți va prelua solicitarea în cel mai scurt timp. Profesionalismul, promptitudinea și prețurile avantajoase te vor convinge că ai făcut alegerea ideală pentru sănătatea ta orală!

Implant Studio Logo

Întrebări frecvente despre prețul fațetelor dentare

Dacă încă ai nelămuriri cu privire la costurile pe care le implică procedura de fațetare, am răspuns pentru tine detaliat la cele mai frecvente întrebări adresate de către pacienții noștri.

Pentru a veni în ajutorul pacienților noștri, am introdus și opțiunea de plată în rate cu cardul StarBT, soluție disponibilă atât pentru tratamentul cu fațete dentare, cât și pentru alte proceduri.

Da, propunem constant oferte avantajoase pentru tratamentele de fațetare dentară de care poți profita din plin pe toată perioada lor de valabilitate. În plus, fiecare plată integrală efectuată cu cardul StarBT îți aduce un bonus de punct în valoare de 3% pe care îl poți utiliza la plata procedurilor viitoare. Astfel, te bucuri și de prețuri avantajoase și de un zâmbet perfect!

Către WhatsApp
1
Suntem aici dacă ai nevoie de ajutor!
Implant Studio
Bună ziua!
Bine aţi venit la Implant Studio!
Spuneți-ne cu ce vă putem ajuta și noi vă raspundem în cel mai scurt timp