Implant dentar premium

Dacă îți dorești un zâmbet ca la Hollywood, implanturile dentare sunt soluția! Vino la Implant Studio pentru un consult inițial și conturarea unui plan personalizat de tratament în urma căruia să obții zâmbetul mult visat!

echipa-implant-studio

Ce este un implant dentar?

Un implant dentar este o rădăcină artificială, de obicei realizată din titan, care se plasează chirurgical în maxilarul pacientului pentru a înlocui un dinte lipsă. Acesta servește drept ancoră pentru coroane, punți sau proteze, oferind funcționalitate și estetică de durată. Reabilitarea danturii prin implanturi dentare reprezintă soluţia cea mai apropiată de natural pentru înlocuirea dinţilor lipsă.

Ce este un implant dentar?

Un implant dentar este o rădăcină artificială, de obicei realizată din titan, care se plasează chirurgical în maxilarul pacientului pentru a înlocui un dinte lipsă. Acesta servește drept ancoră pentru coroane, punți sau proteze, oferind funcționalitate și estetică de durată. Reabilitarea danturii prin implanturi dentare reprezintă soluţia cea mai apropiată de natural pentru înlocuirea dinţilor lipsă.

Când se recomandă implantul dentar?

Implanturile dentare reprezintă cea mai inovativă și eficientă soluție de înlocuire a dinților lipsă, dat fiind faptul că este montat urmând întocmai structura dintelui natural. Această metodă este ideală în situația în care pacientul a suferit pierderea unuia sau mai multor dinți, și nu există posibilitatea de a opta pentru alte soluții de protetică, precum coroane sau punți dentare. Totodată, este cea mai estetică și durabilă metodă de înlocuire a dinților, ceea ce înseamnă că este recomandată și în cazul pacienților care vizează în mod direct aceste două aspecte.

Before After

Tipuri de implanturi dentare

Evoluția medicinei dentare a condus la dezvoltarea a numeroase variante de implanturi dentare, iar la Implant Studio se folosesc doar implanturi premium, cu tradiție și care au demonstrat rezultate impresionante de-a lungul a peste 15 ani de studii clinice.

Bredent este o companie germană de prestigiu în domeniul implantologiei dentare și propune două game de implanturi de excepție, blueSKY & CopaSKY. Acestea sunt prevăzute cu suprafață tip Osseo Connect care favorizează integrarea osoasă și stabilitatea implantului în timp, permit restaurarea completă a danturii într-o singură zi și sunt certificate de către CleanImplant Foundation ca fiind implanturi cu o suprafață fără reziduuri și complet curată, diferența dintre cele două fiind făcută de dimensiunea bontului montat pe implantul inserat în os.

Aceste tipuri de implant dispun de toate avantajele asigurate de Brandul Bredent și sunt, totodată, cea mai estetică soluție dintre toate, bontul fiind realizat din zirconiu, în loc de titan, imitând întocmai culoarea dintelui natural. Vorbim așadar de un implant fără metal, ideal pentru pacienții cu gingie subțire, os cu contur deficitar sau alergie la materiale metalice.

Aceste implanturi sunt produsul unei firme elvețiene care a desfășurat peste 35 de ani de cercetare pentru a putea oferi pacienților o soluție eficientă de înlocuire a dinților lipsă chiar și în condiții nefavorabile, precum diverse probleme de sănătate (diabet, pacienți fumători) sau suprafață osoasă deteriorată. Scurtează timpul de tratament la doar patru săptămâni și asigură o durabilitate impresionantă, dat fiind faptul că materialul din care sunt realizate, ROXOLID® este mai rezistent decât titanul și cu o capacitate de osteointegrare superioară.

Straumann propune varianta fără metal, un implant realizat 100% din ceramică ce poate asigura o estetică incontestabilă, dar și o durabilitate excelentă, reușind să arate impecabil și după 10 ani de la montare, chiar dacă au apărut situații de retracție gingivală, discolorații sau subțieri ale gingiei.

Dinte bont implant

Etapele unui implant dentar

Fiecare caz diferă de la un pacient la altul și de aceea este nevoie de un consult inițial pentru a stabili patologia și un plan de tratament personalizat prin care să se asigure adaptabilitatea, performanța și durabilitatea intervențiilor.

În cazul în care pe suprafața unde urmează să se monteze implantul există reziduuri ale foștilor dinți, este necesară extracția acestora și îndepărtarea infecțiilor în prealabil pentru a face loc noilor implanturi și lucrării.

Pierderea dinților naturali conduce la deteriorare și absorbție osoasă în timp, motiv pentru care în vederea realizării corecte și sigure a inserției implantului impune necesitatea de a efectua proceduri de adiție de os care să ofere un suport stabil și sigur.

După efectuarea tuturor intervențiilor prealabile, poate avea loc inserarea propriu-zisă a bontului în os, care se face în doar câteva minute în cabinet. Aceasta presupune o incizie a gingiei pentru a dezveli osul, ulterior creându-se un spațiu în acesta unde va fi poziționat bontul, urmând ca gingia să fie repoziționată și suturată.

După efectuarea intervenției chirurgicale, durează de la patru și până la șase luni pentru ca organismul să accepte noul material și să se creeze os nou în jurul acestuia pentru a garanta siguranță și stabilitate implantului.

Coroana dentară propriu-zisă se montează după vindecarea completă, însă în tot acest timp vei putea beneficia de o coroană provizorie. Aceasta este realizată din ceramică sau zirconiu și se poziționează peste rădăcina artificială creată, imitând perfect un dinte natural.

Chirugie orala implant dentar

Avantajele unui implant dentar premium

Implanturile dentare sunt cea mai inovativă, durabilă și estetică soluție de reabilitare dentară existentă la ora actuală, reușind să înlocuiască un număr nelimitat de dinți pierduți. În plus, funcționează întocmai ca un dinte natural, ceea ce înseamnă că elimină complet disconfortul adus de alte lucrări, precum coroane sau punți.

implant dentar chirurgie orala implant studio

„Fiecare implant dentar utilizat în clinica noastră trebuie să îndeplinească un standard de calitate foarte ridicat. Un implant dentar trebuie să ofere siguranță maximă pentru pacient și un design modern.

O altă condiție necesară este ca implantul să ne permită reabilitarea imediată a danturii, pentru a putea restabili funcția și estetica pacientului în aceeaşi zi.”

5405
Implanturi dentare inserate
1833
Pacienți fericiți

Recomandări post-operatorii și recuperare după implant dentar

Pentru ca perioada de vindecare să treacă mai ușor și reușita tratamentului să fie garantată, există câteva recomandări de care trebuie să ții cont.

Inflamarea zonei unde a fost montat implantul este o chestiune fiziologică normală și persistă de la câteva zile, până la una două săptămâni, în funcție de organism. Pentru a menține acest lucru sub control este important să aplici gheață constant pe zona afectată și să administrezi antiinflamatoare și antibiotic conform indicațiilor medicului.

Firele de sutură utilizate pentru a închide incizia se îndepărtează de regulă la una sau două săptămâni după operație în așa fel încât țesutul să se refacă. Intervenția este complet nedureroasă și durează câteva minute.

Primele trei zile după efectuarea intervenției sunt cruciale pentru modul în care reacționează organismul la implant, de aceea este necesar să ții cont cu strictețe de toate recomandările. Trebuie să eviți consumul de alimente foarte calde sau foarte reci și, pe cât posibil, să nu mănânci pe partea operației pentru a scădea riscul de infecție. Totodată, cafeaua, lactatele, zahărul sau ceaiul trebuie evitate pentru că favorizează apariția infecțiilor și încetinesc procesul de vindecare. În prima săptămână optează pentru mâncare călduță și moale, precum supe și piureuri, iar în acest mod te asiguri că disconfortul este redus la minimum.

Diverse reacții după implantul dentar

Este important ca pacientul să fie informat cu privire la modul în care organismul reacționează după implant pentru a evita sentimentul de panică sau teamă post-operator. Există o serie de semne și simptome perfect normale după implant, precum prezența edemului, creșterea temperaturii corporale și durere la atingere, mai ales în primele 72 de ore după intervenție.

La Implant Studio te așteaptă o echipă de medici pasionați și dedicați cu o vastă experiență în implantologie dentară. 

Dr. Al Kebsi Ashraf

Medic specialist chirurgie dento-alveolară

Medic specialist protetică dentară

Oferte pentru implanturi dentare premium

Costurile tratamentului cu implanturi dentare se calculează în mod personalizat pentru fiecare pacient în parte în funcție de numărul dorit, materialul din care este realizat, dar și intervențiile suplimentare de care este nevoie pentru montarea în siguranță a acestora. Pentru mai multe detalii, te rugăm să consulți lista de prețuri pentru fiecare tip de implant:

Una din cele mai mari satisfacții pe care le putem avea este să vedem fericirea pacienților în urma tratamentelor ralizate.  De aceea te invităm să consulți și părerile de la câțiva dintre pacienții care ne-au vizitat și au beneficiat de tratamente la noi în clinică.

Catalina Stoica
Catalina Stoica
25 Octombrie 2023
Ce privilegiu sa fiu tratata la superlativ. Sa descopar atata profesionalism, minutiozitate, rigurozitate, empatie si… totul orientat catre pacient…, perfectiune, arta… in persoana medicilor! Ce e si mai uimitor este ca ti se demonteaza orice mit legat de durerea si frica de stomatolog, incredibil!
Andreea Farcas
Andreea Farcas
25 Octombrie 2023
O clinica foarte profesionala, am facut tratament de canal la dl. doctor Briahna Silviu si totul a decurs foarte bine. Dl. doctor are foarte multa rabdare, explica totul foarte bine pe intelesul oricui si are o mana foarte usoara, nu am simtit nimic nici la anestezie, iar eu am frica de dentist de mica. Recomand!
Elena Tanase
Elena Tanase
20 Octombrie 2023
Oameni minunați și profesioniști! Comunicativi și transparenți. Recomand cu toată încrederea.
Raluca Potlog
Raluca Potlog
19 Octombrie 2023
O echipa de doctori minunata! Mi-a plăcut faptul că mi s-au oferit mai multe variante pentru tratament,am putut astfel sa pun toate întrebările care mă puteau lămuri pentru a lua cea mai buna decizie referitoare la un plan de tratament care sa îmi asigure o lucrare sigură și funcțională pe un termen cat mai lung. Personal empatic și dedicat,atent la nevoile pacienților. Recomand cu toată încrederea !
Alexandru Agarici
Alexandru Agarici
19 Octombrie 2023
Recomand! Asta vine din partea unui fricos de dentiști 😁 Nicio durere, multă empatie și profesionalism.
Anca Duta
Anca Duta
19 Octombrie 2023
Atmosfera relaxanta,oameni calzi si medici profesionisti!
Alexandra Ana-Maria Groza
Alexandra Ana-Maria Groza
6 Octombrie 2023
Este locul în care am găsit o echipă super faină, profeşionişti şi foarte implicați! Felicitări!
CLAUDIA ALECU
CLAUDIA ALECU
6 Octombrie 2023
Cei mai minunati medici! De drag mergi la stomatolog! Super profesionisti si super draguti! Dr Rafi & Dr Silviu fac impreuna o echipa minunata. Sunt foarte intelegatori si foarte atenti la nevoile pacientului. Dr Rafi are o mana de aur. Nu am simtit nicio durere la cele 3 extractii dentare pe care le-am facut. Recuperarea a fost foarte usoara! Dr Silviu lucreaza impecabil si foarte atent. Recomand cu drag clinica Implant Studio!
5405
Implanturi dentare inserate
1833
Pacienți fericiți
IMPLANT STUDIO

Programează-te acum la Implant Studio!

Ai unul sau mai mulți dinți lipsă?
Implantul dentar poate fi soluția pentru problemele tale estetice și de masticație.

Completează formularul şi noi te contactăm în cel mai scurt timp.

Puteți face programare și telefonic sau prin WhatsApp la numărul 0755.900.009

Implant Studio Logo

Întrebări frecvente despre implanturi dentare

Implanturile dentare sunt recomandate mai ales pentru puterea lor de reabilitare completă a danturii, demonstrând funcționalitate maximă până la 10-20 de ani de la montare. Sunt foarte estetice și confortabile, comportându-se întocmai ca un dinte natural.

În funcție de tipul de implant ales, dar și de numărul de dinți înlocuiți, timpul intervenției poate varia, de la câteva minute, la câteva ore. De asemenea, perioada de recuperare totală începe cu patru săptămâni, în cazul implanturilor Straumann și poate ajunge până la șase luni, pentru cazurile mai complexe.

Implant Studio vine în întâmpinarea pacienților cu soluții premium de implantologie, cu durabilitate garantată. Implantul Bredent blueSKY & CopaSKY, implantul Bredent whiteSKY, implantul Straumann ROXOLID și Straumann Pure Ceramic Implant sunt principalele tipuri dintre care poți alege.

Ori de câte ori este posibil, optăm pentru a insera implantul dentar în aceeași ședință cu extracția dintelui, fiind un lucru benefic pentru pacient, care își rezolvă problema printr-o singură intervenție chirurgicală, iar pe de altă parte, poate fi o economie de timp, scurtând timpul total necesar până la atingerea obiectivului final. Totuși, în unele cazuri în care extragem dinți cu infecții mari unde este necesară augmentarea osoasă după extracție, inserarea implantului poate fi temporizată 4-6 luni până la refacerea osului.

Prin respectarea unui protocol strict de sterilizare și asepsie în timpul intervenției chirurgicale, riscul apariției unor infecții la nivelul implanturilor dentare este aproape zero. 

Recuperarea dupa inserarea unui implant dentar este de cele mai multe ori mai ușoară și mai rapidă decât cea după o extracție dentară. Totuși, te poți aștepta ca timp de 1-2 zile să simți o jenă sau mici dureri în zona intervenției chirurgicale. Pentru o vindecare rapidă și fără complicații este important să respecți cu atenție indicațiile oferite de către medic.

Articole medicale despre implantul dentar

Către WhatsApp
1
Suntem aici dacă ai nevoie de ajutor!
Implant Studio
Bună ziua!
Bine aţi venit la Implant Studio!
Spuneți-ne cu ce vă putem ajuta și noi vă raspundem în cel mai scurt timp