Coroană pe Implant

Dinții lipsă sunt o problemă de natură estetică și de sănătate deopotrivă. Coroanele pe implant sunt cea mai bună soluție prin care poți reda complet funcționalitatea danturii. Vino la Implant Studio pentru un consult și un plan de tratament adaptat nevoilor tale!

echipa-implant-studio

De ce să alegi o coroană pe implant dentar?

Coroanele pe implant reprezintă la ora actuală cea mai eficientă și sigură soluție de restaurare a danturii. Acestea imită perfect coroanelor dinților naturali, în timp ce sunt fixate printr-un implant, direct în os, ținând astfel locul rădăcinii. Au o durată mare de viață și, întreținute corect, pot rezista până la 15-20 de ani fără probleme, în așa fel încât atât partea estetică, cât și funcționalitatea danturii să fie la nivel înalt.

Ce este un implant dentar?

Un implant dentar este o rădăcină artificială, de obicei realizată din titan, care se plasează chirurgical în maxilarul pacientului pentru a înlocui un dinte lipsă. Acesta servește drept ancoră pentru coroane, punți sau proteze, oferind funcționalitate și estetică de durată. Reabilitarea danturii prin implanturi dentare reprezintă soluţia cea mai apropiată de natural pentru înlocuirea dinţilor lipsă.

Tipuri de coroane pentru implanturi dentare

Evoluția medicinei dentare a condus la dezvoltarea a numeroase variante de implanturi dentare, iar la Implant Studio se folosesc doar implanturi premium, cu tradiție și care au demonstrat rezultate impresionante de-a lungul a peste 15 ani de studii clinice.

Coroană ceramică pe implant

natural smile fatete ceramica emax

Coroanele dentare din ceramică se remarcă prin rezistența deosebită și mai ales gradul ridicat de similitudine cu dinții naturali. Acestea le imită perfect nuanța și transluciditatea, fiind greu de depistat cu ochiul liber.

Coroană de zirconiu pe implant

coroana zirconiu metal free nbg

Dacă pui accent mai mare pe durabilitate decât pe estetică, implanturile cu coroane din zirconiu sunt, cu siguranță, alegerea ideală. Realizate dintr-un material dur și rezistent, aceste lucrări se pot menține impecabil pe tot parcursul vieții, fiind recomandate mai ales pentru înlocuirea molarilor și a premolarilor.

Coroane dentare pe 4/6 implanturi

În cazul în care te confrunți cu lipsa mai multor dinți consecutiv, poți opta pentru soluțiile de protezare pe patru sau șase implanturi. Asta înseamnă că mai multe coroane dentare vor fi fixate pe doar patru implanturi inserate în os care vor susține întreaga dantură, pentru un rezultat optim, rapid și sigur.

Cât costă o coroană pentru implant dentar?

Prețul pentru o coroană pe dinte variază în funcție de materialul din care este realizată, dar și de dificultatea lucrării. Pentru o imagine de ansamblu asupra costurilor, te invităm să consulți lista de prețuri: https://implantstudio.ro/pret-implant-dentar/

scanare intraorala digitala

„Realizarea lucrării pe implantul dentar reprezintă pentru mine și pecientul meu apogeul succesului și finalizarea unui tratament esențial. Acest moment marchează un nou început, deoarece îi oferă posibilitatea de a se bucura de o masticație sănătoasă și de o dantură frumoasă.

În spatele fiecărui implant dentar stă o poveste de recuperare și îmbunătățire. Este mai mult decât o simplă intervenție medicală; este o transformare ce conferă pacientului oportunitatea de a redescoperi plăcerea unei masticații sănătoase și confortabile, în timp ce obține o zâmbet frumos și sănătos.”

5405
Implanturi dentare protezate
730
Arcade reabilitate complet prin implant dentar (Fast & Fixed)

Una din cele mai mari satisfacții pe care le putem avea este să vedem fericirea pacienților în urma tratamentelor ralizate.  De aceea te invităm să consulți și părerile de la câțiva dintre pacienții care ne-au vizitat și au beneficiat de tratamente la noi în clinică.

Catalina Stoica
Catalina Stoica
25 Octombrie 2023
Ce privilegiu sa fiu tratata la superlativ. Sa descopar atata profesionalism, minutiozitate, rigurozitate, empatie si… totul orientat catre pacient…, perfectiune, arta… in persoana medicilor! Ce e si mai uimitor este ca ti se demonteaza orice mit legat de durerea si frica de stomatolog, incredibil!
Andreea Farcas
Andreea Farcas
25 Octombrie 2023
O clinica foarte profesionala, am facut tratament de canal la dl. doctor Briahna Silviu si totul a decurs foarte bine. Dl. doctor are foarte multa rabdare, explica totul foarte bine pe intelesul oricui si are o mana foarte usoara, nu am simtit nimic nici la anestezie, iar eu am frica de dentist de mica. Recomand!
Elena Tanase
Elena Tanase
20 Octombrie 2023
Oameni minunați și profesioniști! Comunicativi și transparenți. Recomand cu toată încrederea.
Raluca Potlog
Raluca Potlog
19 Octombrie 2023
O echipa de doctori minunata! Mi-a plăcut faptul că mi s-au oferit mai multe variante pentru tratament,am putut astfel sa pun toate întrebările care mă puteau lămuri pentru a lua cea mai buna decizie referitoare la un plan de tratament care sa îmi asigure o lucrare sigură și funcțională pe un termen cat mai lung. Personal empatic și dedicat,atent la nevoile pacienților. Recomand cu toată încrederea !
Alexandru Agarici
Alexandru Agarici
19 Octombrie 2023
Recomand! Asta vine din partea unui fricos de dentiști 😁 Nicio durere, multă empatie și profesionalism.
Anca Duta
Anca Duta
19 Octombrie 2023
Atmosfera relaxanta,oameni calzi si medici profesionisti!
Alexandra Ana-Maria Groza
Alexandra Ana-Maria Groza
6 Octombrie 2023
Este locul în care am găsit o echipă super faină, profeşionişti şi foarte implicați! Felicitări!
CLAUDIA ALECU
CLAUDIA ALECU
6 Octombrie 2023
Cei mai minunati medici! De drag mergi la stomatolog! Super profesionisti si super draguti! Dr Rafi & Dr Silviu fac impreuna o echipa minunata. Sunt foarte intelegatori si foarte atenti la nevoile pacientului. Dr Rafi are o mana de aur. Nu am simtit nicio durere la cele 3 extractii dentare pe care le-am facut. Recuperarea a fost foarte usoara! Dr Silviu lucreaza impecabil si foarte atent. Recomand cu drag clinica Implant Studio!
5405
Implanturi dentare inserate
1833
Pacienți fericiți
IMPLANT STUDIO

Programează-te acum la Implant Studio!

Ai unul sau mai mulți dinți lipsă?
Implantul dentar poate fi soluția pentru problemele tale estetice și de masticație.

Completează formularul alăturat şi noi te contactăm în cel mai scurt timp.

Puteți face programare și telefonic sau prin WhatsApp la numărul 0755.900.009

Implant Studio Logo

Întrebări frecvente despre coroane pe implant dentar

Coroanele dentare pe implanturi sunt lucrări protetice sigure și eficiente prin care se pot înlocui unul sau mai mulți dinți lipsă. Acestea se recomandă în cazurile în care este imposibilă aplicarea coroanelor dentare simple sau a punților dentare.

Procesul de aplicare a unei coroane implant implant este foarte simplu, totul începând cu un consult pentru a stabili nevoile pacientului. Ulterior, se trece la montarea bontului protetic în os și aplicarea unei coroane provizorii până în momentul în care implantul este acceptat și integrat în os. În final se montează lucrarea definitivă pe implant, fără disconfort sau durere pentru pacient.

Coroanele pe implant sunt similare celorlalte tipuri, diferența fiind structura de susținere pe care este fixată. Dacă în alte cazuri se folosește dintele natural ca bont protetic, cele pe implant folosesc șuruburi din materiale de calitate superioară care sunt mult mai rezistente și nu prezintă risc de deteriorare.

Articole medicale despre implantul dentar

Către WhatsApp
1
Suntem aici dacă ai nevoie de ajutor!
Implant Studio
Bună ziua!
Bine aţi venit la Implant Studio!
Spuneți-ne cu ce vă putem ajuta și noi vă raspundem în cel mai scurt timp